Tier 1 Girildi bu is bitmis ho
haberi yapan yazarı bulup twitterdan sormuştum az önce cevap verdi dmden
"Merhaba, bana Joao Pedro'yu sordunuz. Durum şu: Monza, Torino ve Gala, Cagliari'ye bir teklifte bulundu. Şu anda Gala'nın teklifi en iyisi ve oyuncunun ilgisini çekiyor ancak hala Cagliari'den ayrılmak isteyip istemediğinden emin değil. Gala'nın operasyonlarında yer alan İngiltere'den bazı bağlantılar, Joao Pedro'nun teklifi kabul edip Türkiye'ye gideceğinden emin. Şimdilik, sezon öncesi için Cagliari'nin takımıyla gitmesi için çağrıldı, ancak bu hafta bir karar vermesi gerekiyor."
cidden surdan donerse yazik olur yahu. gelmezse de bundan dolayi - sasirmam o derece.
fazla yüksek değilmiş, sınırda diyebiliriz.2 milyon diyorlar senelik
tff'den lisansi cikana kadar süreci izlemek lazimDursun bu Kap da gelse oyuncu gelmeden sevinmemek gerek.
musap renktaş sonunda hayırlı bir haber verdin şükürİtalya’da son dakika girilen haber:
Galatasaray Joao Pedro ile anlaştı.
-4.5M€ bonservis
-2.2M€ yıllık maaş
-3 yıllık kontrat.
ne diyonbizim karavana transfer yapma sansimiz yok. adam akilli oyuncular gelmeli. fener mesela 30 küsür transfer yapiyorsa 4-5i anca tutuyor. bruma mor lincoln berisha samatta meyer tisserand lemos caulker falan transfer ediyor herifler. dogrudan ilk 11'e alinacak her kaliteli oyuncu bu takima fayda saglar.
Bekleyelim. Gelirse Taliscamiz olacak istemusap renktaş sonunda hayırlı bir haber verdin şükür
bizim medyanın haberi yok gibi. peedro aniden italyA kaynaklarından çıkmıştı6 ve 8 numara en elzem transferler buraya hiç isim geçmiyır, endişelenmeye başladım bari fernandoyu kaçırmasaydk.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi