GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 335

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,1K
Sayfa
335/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem abi dünyada sevdiğim tek beşiktaşlı sensin , senin gibi bı manyak , her ülkeye lazım, besiktası küçük harfle yazdım abi küçük olduğu için
20220126_034549.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geriyi türkleştirmezsek Kerem,Yunus banko oynayacak, benim tercihim rekabete girmeleri yönünde..

Gündeme göre şöyle birşey şampiyonluk için yeterli olabilir;

————Mecbur Muslera———
Mert——Kaan——Abdül——PVA
———Fernando——Sanson——
Solbakken—J.Pedro—Trezeguet——
——Botheim/Umut/Gomis——

Marcao,Nelsson,Diagne satış = 25M

Botheim 0
Umut 3.5
J.Pedro 4M
Trezeguet 4M
Solbakken 2M
Sanson 1M kira
Kaan 5M
Mert 6.5 M
Abdül 2.8M
Fernando 1M
Kiralık ortasaha 1M
Total: 30.8M

vurus teknigi olarak podoslki daha duzgun vuruslar tercih ediyordu genelde. duzeltip vs de yapardi.
bu oyuncu iyi anlamda sinsi tur. poaching mantalitesinde fakat yay civari ve iceride topla bulusursa bir sekilde kaleye gondermeye komutlu. driplingi cok iyidir. sayet vaktin var ise, lutfen, joa versus merih demiral pozisyonunu youtube dan izle. orda klas bir ornek mevcut bu minvalde dripling ve bitiris.

bu arada sevgili okan , soruyu * genel anlam minvalinde tipoloji/oyun karakteristigi olarak mi sordun ?

resmilesirse is, daha saglikli ve bold bir kac sey karalamak isterim - gerek gorulurse.

Poldi mesafe farketmeksizin şut çekerdi ,al verleride vardı ,gezgin olarakta oynuyordu diye anımsıyorum.sol çaprazdan atıyordu sağ çaprazdan atıyordu.

İkisininde mevkisi hem on no hem forvet arkası ve santrafor olarak geçiyor.ikiside şut imkanı buldumu çekiyor ,asistçiler .belki başka yönlerdede aynıdırlar ,mesele ikiye bir konularında,hücum bölgesinde gezginlik,kendini gizleyebilme veya rakip defansa unutturmak,gol için yer tutmayı iyi bilmek.bunlar benzer özellikler midir onu bilmiyorum.buyüzden sana danışmak istedim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geriyi türkleştirmezsek Kerem,Yunus banko oynayacak, benim tercihim rekabete girmeleri yönünde..

————Mecbur Muslera———
Mert——Kaan——Abdül——PVA
———Fernando——Sanson——
Solbakken—J.Pedro—Trezeguet——
——Botheim/Umut/Gomis——

Marcao,Nelsson,Diagne satış = 25M

Botheim 0
Umut 3.5
J.Pedro 4M
Trezeguet 4M
Solbakken 2M
Sanson 1M kira
Kaan 5M
Mert 6.5 M
Abdül 2.8M
Fernando 1M
Kiralık ortasaha 1M
Total: 30.8M

niiye böyle bir şey yapalım ki

kerem ya da yunusun trzeguetden nesi eksik

Juan mata 34 yasinda manu ile yolun sonuna geldi 2 yıl lige damga vurur.duran top,korner atsa iki ara pas atsa yeterli.manuel lanzini istesek alırız kadroda yer bulamıyor müthiş bir transfer olur.draxler zor ama harika olurdu.isco zaten efsane bir transfer olur.umarim bu adamlardan birini alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt