Gerçek bir 10 numaramiz mi oldu simdi sonunda.
yokGerçek bir 10 numaramiz mi oldu simdi sonunda.
İngilizceyi unuttum valla , sikils vidyosupedronun bi iki sikils videosunu atında izleyek

Bu sanson top çalıyor muSanson + Pedro mükemmel olur, inşallah olur.
vurus teknigi olarak podoslki daha duzgun vuruslar tercih ediyordu genelde. duzeltip vs de yapardi.
bu oyuncu iyi anlamda sinsi tur. poaching mantalitesinde fakat yay civari ve iceride topla bulusursa bir sekilde kaleye gondermeye komutlu. driplingi cok iyidir. sayet vaktin var ise, lutfen, joa versus merih demiral pozisyonunu youtube dan izle. orda klas bir ornek mevcut bu minvalde dripling ve bitiris.
bu arada sevgili okan , soruyu * genel anlam minvalinde tipoloji/oyun karakteristigi olarak mi sordun ?
resmilesirse is, daha saglikli ve bold bir kac sey karalamak isterim - gerek gorulurse.
Geriyi türkleştirmezsek Kerem,Yunus banko oynayacak, benim tercihim rekabete girmeleri yönünde..
————Mecbur Muslera———
Mert——Kaan——Abdül——PVA
———Fernando——Sanson——
Solbakken—J.Pedro—Trezeguet——
——Botheim/Umut/Gomis——
Marcao,Nelsson,Diagne satış = 25M
Botheim 0
Umut 3.5
J.Pedro 4M
Trezeguet 4M
Solbakken 2M
Sanson 1M kira
Kaan 5M
Mert 6.5 M
Abdül 2.8M
Fernando 1M
Kiralık ortasaha 1M
Total: 30.8M
pedronun şurada 2.05 civarı attığı kafa golü
ve daha önce başka bir yerde gördüğüm ceza alanında çok az zamanda sol ayağıyla köşeye gerilmeden attığı plase beni adama bağladı
çok zeki herif
Cok oyuncu var. Valla Rus pazarini degerlendirmek lazimBrezilyalılar istilayı önemsemiyor. Yüksek para aldıkları için çıkmıyorlar.
Daha iyilerse oynarlar.niiye böyle bir şey yapalım ki
kerem ya da yunusun trzeguetden nesi eksik
Gerçek bir 10 numaramiz mi oldu simdi sonunda.