GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 337

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,1K
Sayfa
337/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar Luyindama Gomis Diagne Sekidika gönderilecek...
Mert Müldür, Denayer, Ndombele, Torreria, Solbakkeen, Botheim, Joao Pedro, Okay Yokuşlu alınacak....

İlk 11: Muslera- Mert Müldür- Nelsson- Marcao- Kazımcan Karataş - Ndombele- Torreria - Joao Pedro - Solbakkeen - Botheim. Şeklinde olacak..

Yedek11: Okan Koçuk-Boey- Denayer- Abdulkerim Bardakçı,-Van Aanholt- Okay Yokuşlu- Berkan- Cicaldau- Morutan- Yunus Akgül - Mustafa Muhammed...

Diğer :Emin Bayram,Süleyman Luş Taylan Emre Kılınç Emre Akbaba Hamza Akman Beknaz Almazbekov-

4 sene lige ambargo koyar...

Yunus ve kerem ile bu lig bitmez.iki.kanatta da oynayabiliecek bir adam şart.elimizde ki tüm parayı orta saha ve kanatlara yatirmaliyiz.rakibi.baski altına alan sagli sollu ataklar yapan bir takımda Muhammed her türlü golunu atar.defans ve forvet ihtiyacımız yok bence

Galatasaray'da transfer seferi başlıyor. Galatasaray hangi oyuncuyla anlaştı? Galatasaray'ın anlaştığı oyuncuyu açıklıyoruz. Galatasaray transfer haberleri Spor Gecesi'nde... Galatasaray Botheim transferinde ne aşamada? Botheim'ın hukuki süreci sonuçlandı mı? Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen Weghorst'un yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Muleka'nın Burnley ile anlaşamadığı ortaya çıktı. 3 Temmuz kapışması son sürat devam ediyor. Fenerbahçe ile Trabzonspor kıyasıya bir yarışa girdi. Fenerbahçe transfer haberleri, Beşiktaş transfer haberleri, Trabzonspor transfer haberleri Spor Gecesi'nde...

Yunus ve kerem ile bu lig bitmez.iki.kanatta da oynayabiliecek bir adam şart.elimizde ki tüm parayı orta saha ve kanatlara yatirmaliyiz.rakibi.baski altına alan sagli sollu ataklar yapan bir takımda Muhammed her türlü golunu atar.defans ve forvet ihtiyacımız yok bence
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. kale, stoper ve santrfor ihtiyacımız yok. Mutlaka sağ bek, sol bek, 6 ve 8 numara, sağ açık ve 10 numara almamız lazım. Şimdilik sol bek ve 10 numara aldık. Geriye 4 net 11 transferimiz kalıyor. Bakalım nasıl yapacağız..

Cagliari çöplüğünden

Cagliari çöplüğünden

Razvan 7mye gitti bir yere takimi unuttum simdi
Nandez icin baya yuksek para istiyorlar

Solbakken de tutarsa tier 1 olacak.
zaten tier 1 değilmi, adamın suratında ki ifade tam bir manyak
Screenshot_2022-07-03-22-34-21-81_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şimdi saygısızlık yapmak istemiyorum ama emre kaplan yok hukmunde benim için.kadir cetincalının bi bok bildiği zaten yok.o yuzden bosuna tasımayın foruma bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt