Alex ile aynı kalitede demedim, tarz olarak benzettim zaten. Piyasada Alex gibisi olsa, 34 yaşındaki haliyle bile net isterim...alex daha inceciydi tabi
necatiden de çok arif hareketliliği var gibi
Alex ile aynı kalitede demedim, tarz olarak benzettim zaten. Piyasada Alex gibisi olsa, 34 yaşındaki haliyle bile net isterim...alex daha inceciydi tabi
necatiden de çok arif hareketliliği var gibi
geçen sene baya iyiymiş rengdaşRakitic bitik
ne topcuydu serefsizSimon tello sosyal medya ekibimize kazandirilmalidir
Elmander tarziBu Pedro ne tarz bi 10 numara yav Talisca tarzı golcü mü Belhanda tarzı mı ya da kanatlara kayan tarzda bir oyuncu mu? Oyun özellikleri ne kısaca oyun kurulumunda var mıdır ince paslar bırakır mı
Maçlara 10 kişi başlayamayız.Omar Luyindama Gomis Diagne Sekidika gönderilecek...
Mert Müldür, Denayer, Ndombele, Torreria, Solbakkeen, Botheim, Joao Pedro, Okay Yokuşlu alınacak....
İlk 11: Muslera- Mert Müldür- Nelsson- Marcao- Kazımcan Karataş - Ndombele- Torreria - Joao Pedro - Solbakkeen - Botheim. Şeklinde olacak..
Yedek11: Okan Koçuk-Boey- Denayer- Abdulkerim Bardakçı,-Van Aanholt- Okay Yokuşlu- Berkan- Cicaldau- Morutan- Yunus Akgül - Mustafa Muhammed...
Diğer :Emin Bayram,Süleyman Luş Taylan Emre Kılınç Emre Akbaba Hamza Akman Beknaz Almazbekov-
4 sene lige ambargo koyar...
Mental sorunlari olmasa Ndombele yasliliginda bile turkiyeye yolu dusmeyecek bi herif. Bu hali bile bizim çöp lige cok cok fazla.ndombelenin yuzune bakan yok.torreira istediği teklifleri alamadı.gueye öyle.bunlardan en az 1i gelmeli
alioum saido der geçerimstephen appiahhhne topcuydu serefsiz
Forumunuzun medar-ı iftiharı tabii kikim olduguna bilmion mu