Cafer Güney
Ulubatlı Souness
Haluklarin bu transfer ozelinde yanlis bilgi aldigini dusunuyorum
Bu rakamlar beni çok korkutuyor. İnş araplarla olan anlasma doğrudur.
7m oldugunu sanmiyorum 5 e biter bu.Gayet uygun
Kadroyu yazınca irkildim korktum, trdeki her rakip küfür eder böyle kadro mu olur diyeheybetli
Senin kafanın hastasıyım kankam bitanesin senSevilla yetkilileri cenk ergün için geliyomuş
uzun zamandır taraflar arasında mektuplaşmalar oluyomuş en son monchiye cenk ergünün 5-10 dakikalık editini göstermişler ve monchi derhal getirelim bana çok yardımcı olur demiş hatta telefonla bile aramış
Demişler biz niye gidiyoz o gelsin fakat ikna etmek için böyle bir yol bulmuşlar sanırım dursun başkan da bizi satanı biz de satarız demiş sd arama çalışmalarını başlatmış
Konudan Vınla o vakit sen.Sevilla yetkilileri cenk ergün için geliyomuş
uzun zamandır taraflar arasında mektuplaşmalar oluyomuş en son monchiye cenk ergünün 5-10 dakikalık editini göstermişler ve monchi derhal getirelim bana çok yardımcı olur demiş hatta telefonla bile aramış
Demişler biz niye gidiyoz o gelsin fakat ikna etmek için böyle bir yol bulmuşlar sanırım dursun başkan da bizi satanı biz de satarız demiş sd arama çalışmalarını başlatmış
muslera
müldür nelsson a.kerim pva
gueye sanson
solbakken j.pedro kerem
sörloth
kadroları görünce şu şekil keyiflendimDzyuba
Vargas-pedro-yunus
Gueye-ndombele
Pva-abdul-nelsson-mert
Muslera
O orta saha ligin içinden geçer.Dzyuba
Vargas-pedro-yunus
Gueye-ndombele
Pva-abdul-nelsson-mert
Muslera
5 m olur.Biz 3 yıl için 10 milyon euroya bitirmek istiyoruz toplam,uçmuş bu herif yine.
Fernando gibi 2 gun sonra oda baska bi takimla imzaladi haberi gelirHY: Umut Bozok Galatasaray’ı bekliyor.