GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 348

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,9K
Sayfa
348/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazartesi-Salı-Çarşamba transfer şov olur

20220703_234734.webp

Sevilla yetkilileri cenk ergün için geliyomuş

uzun zamandır taraflar arasında mektuplaşmalar oluyomuş en son monchiye cenk ergünün 5-10 dakikalık editini göstermişler ve monchi derhal getirelim bana çok yardımcı olur demiş hatta telefonla bile aramış

Demişler biz niye gidiyoz o gelsin fakat ikna etmek için böyle bir yol bulmuşlar sanırım dursun başkan da bizi satanı biz de satarız demiş sd arama çalışmalarını başlatmış

uzun zamandır taraflar arasında mektuplaşmalar oluyomuş en son monchiye cenk ergünün 5-10 dakikalık editini göstermişler ve monchi derhal getirelim bana çok yardımcı olur demiş hatta telefonla bile aramış

Demişler biz niye gidiyoz o gelsin fakat ikna etmek için böyle bir yol bulmuşlar sanırım dursun başkan da bizi satanı biz de satarız demiş sd arama çalışmalarını başlatmış
Senin kafanın hastasıyım kankam bitanesin sen

Konudan Vınla o vakit sen.

Italyan basinindakiler hep baya yüksek bonservis gösteriyor ordaki oyuncu icin. Bizim rezillerle kalsa Marcaou 7 milyona satacagiz... Sizde ordan Sevillanin teklifi 15 milyondu diye patlatin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt