Aydın Aslan
Berlin Panteri
Rengim futbolda romantikliğe yer yok
En son bütün galibiyetler gökyüzüne diye bir deliyi başımıza musallat etmişlerdi
Solbakken Roma’ya yaklaşmış. Norveçli Motz girdi. Yorum gibi gerçi.
ne alakası var kardeşim, Drogba Sneijder piyasası olmayan adamlarmıydı, Messi Ronaldo harici adamların gelmesine mucize demeyi Galatasaray'a hakaret sayarımSneijder olup olmaması değil olay adamın bulunduğu ülkede milli takımına dahi seçildiği ülke de oldukça iyi bir piyasası var Avrupa kupası olmadan İtalya'da rahat rahat takım bulabilecekken neden gelsin benim mantığım bunu almıyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başlatmayın Gedsona ya bir salin artık geçti gitti başka takım aldı bitti yani millete malzeme veriyorsunuzsadece 6 numara bakıyo olacaktık şaka gibi
Arkadaşlar Pedro 15 gol atar ama 5-6 asist yapar Max çok iyi bir gezgin forvettir Fox in the Box denen türlerden ben onca habere rağmen hala daha alabileceğimize inanmıyorum ama bir mucize oldu geldi diyelim bu adam oyun kurmuyor savunma önünde top almaya gelmiyor demeyin çünkü tarzı o değil tarz olarak Talisca ve Guliano tarzı ikinci forvetlerden arkasına alinacak oyuncuların 6 numara olanının daha sert ve defansif yönü daha kuvvetli 8 numaranın da Deeplying Playmaker denilen gerideki oyun kurucu olması gerekiyor organizatör olması gerekiyor.
Fazla uzun bir yazı oldu ama oyuncuyu tanıtma bakımından bilgilendirmek istedim sürekli gelmez gelmez dememin sebebi de oyuncunun çok üstün bir oyuncu olmasından dolayı hem zor görmem hem de biraz totem yapmamdandir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ceideyi bize yazmıştı bu herif ordan hatırladım
Buna birkaç parametreyi düşünerek bakmak lazım birincisi mevkisinin artık her lig de olmaması sistemlerin değişmesi ikincisi geç parlayan bir oyuncu olması üçüncüsü de getirmek istediğin ligin içinde bulunan oyuncuların kalitesini hesap etmek gerekiyorCok ustun bir oyuncu dedigin adamla ilgilenen takimlar cok ustun degil ama. O kadar zor transfer degil. Ilgilenen takimlar Torino, Salernitana ve Monza. Bir de son yillarda dususte olan Valencia.
Pedro yem bence ama bakalım... Sürpriz birileri gelcek diye düşünüyorum. 7 istenilen adama 3 teklif etmek tuhaf biraz. Zaten 7 etmezde kabul edilmiycegini bile bile teklif yapmak ilginç. Oyuncu 30 üstü seviyesine gelcek. Sağlam yıllık ücrette isteme ihtimali var. Birde tam bir 10 numara değil. Açıkçası paslarıni düşününce 10 numara diyemiyorum izlediğim kadari ile. Bitiricilik ve adam eksiltme ok ama 10 numara dediğin adam tam bir pasör olmalı. Şut kalitesi çok iyi olmalı. Ha Okan hocanın sistemine uyar ona bişey diyemem. Ben yinede bunun yem olduğunu düşünüyorum
Galatasaray bir markadir her marka her dönem aynı parlaklığı barındırmaz sadece isimle olmuyor bu işler Sneijder Drogba hangi şartlar da hangi başarılarının yaşandığını görerek tercih ettiler bizi Şampiyonlar ligi son 16 sına kalmış üst üste ikinci şampiyonluguna giden lider bir Galatasaray'a devre arasında katıldılar duygusal bakıyoruz çok fazlane alakası var kardeşim, Drogba Sneijder piyasası olmayan adamlarmıydı, Messi Ronaldo harici adamların gelmesine mucize demeyi Galatasaray'a hakaret sayarım
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buna birkaç parametreyi düşünerek bakmak lazım birincisi mevkisinin artık her lig de olmaması sistemlerin değişmesi ikincisi geç parlayan bir oyuncu olması üçüncüsü de getirmek istediğin ligin içinde bulunan oyuncuların kalitesini hesap etmek gerekiyor
sen bu pedroyu izlediğine emin misin? Ya fox in the box tabirini tam bilmiyorsun hocam yada adam hakkında hiçbirşey bilmiyorsunRedmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pedro ile 4-4-2 oynamak mümkün
Yetenekli oyuncularimiz var ama kalite ve özgüven eksik
Pedro hem kaliteli hem de güven veren bir oyuncu
Dogru oyuncularla ilgileniyoruz
Alakasiz texeria para icin cine gitmis got gobek salmis talibi cikmayinca tinercilere kakalanmis oyuncuydu gelirkende ellerinde patlayacagini soylemistimEmre Akbaba 'nin İtalya şubesi gibi algıladım.Aslinda ben daha çok BJK'den giden Alex Texeria'ya benzetiyorum.Yaşı da soru işareti,30+ olduğu için her an beyaz bayrak sallayabilir.Tuta da bilir patlaya da bilir.
sadece 6 numara bakıyo olacaktık şaka gibi
olm nasıl bi adamsın yha @Yiğit Karagöz
661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan Cengizhan Şimşek oldu. Mustafa Taş-Cengizhan Şimşek arasında gerçekleşen final mücadelesini kazanan Cengizhan Şimşek, altın kemerin sahibi oldu.