GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 355

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,9K
Sayfa
355/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20220704_004718.webp

Biraz da mizah

Sneijder olup olmaması değil olay adamın bulunduğu ülkede milli takımına dahi seçildiği ülke de oldukça iyi bir piyasası var Avrupa kupası olmadan İtalya'da rahat rahat takım bulabilecekken neden gelsin benim mantığım bunu almıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne alakası var kardeşim, Drogba Sneijder piyasası olmayan adamlarmıydı, Messi Ronaldo harici adamların gelmesine mucize demeyi Galatasaray'a hakaret sayarım

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar Pedro 15 gol atar ama 5-6 asist yapar Max çok iyi bir gezgin forvettir Fox in the Box denen türlerden ben onca habere rağmen hala daha alabileceğimize inanmıyorum ama bir mucize oldu geldi diyelim bu adam oyun kurmuyor savunma önünde top almaya gelmiyor demeyin çünkü tarzı o değil tarz olarak Talisca ve Guliano tarzı ikinci forvetlerden arkasına alinacak oyuncuların 6 numara olanının daha sert ve defansif yönü daha kuvvetli 8 numaranın da Deeplying Playmaker denilen gerideki oyun kurucu olması gerekiyor organizatör olması gerekiyor.

Fazla uzun bir yazı oldu ama oyuncuyu tanıtma bakımından bilgilendirmek istedim sürekli gelmez gelmez dememin sebebi de oyuncunun çok üstün bir oyuncu olmasından dolayı hem zor görmem hem de biraz totem yapmamdandir

Uzun falan olmamis renkdas sende yaf :)

Bu arada gayet dogru ve iyi bir ozet analiz yapmissin benimde gordugum bu ve bu yuzden bize olan uygunlugu noktasinda soru isaretlerim olsada lig icin iyi bir transfer olabilir elbette ancak maliyeti yasina oranla suanki mali durumumuzu dusununce fazla gibi duruyor. Bunun disinda, bu oyuncuyu alip arkasina dogru 6 ve 8 no profillerini bulamazsan bu oyuncunun verim/katkisini da dusururuz. Ustune elde 3 tane forvet var sozlesmi bulunan ve satilamamis + 3'u de yabanci.

Son düzenleme:
Cok ustun bir oyuncu dedigin adamla ilgilenen takimlar cok ustun degil ama. O kadar zor transfer degil. Ilgilenen takimlar Torino, Salernitana ve Monza. Bir de son yillarda dususte olan Valencia.
Buna birkaç parametreyi düşünerek bakmak lazım birincisi mevkisinin artık her lig de olmaması sistemlerin değişmesi ikincisi geç parlayan bir oyuncu olması üçüncüsü de getirmek istediğin ligin içinde bulunan oyuncuların kalitesini hesap etmek gerekiyor

Pedro yem bence ama bakalım... Sürpriz birileri gelcek diye düşünüyorum. 7 istenilen adama 3 teklif etmek tuhaf biraz. Zaten 7 etmezde kabul edilmiycegini bile bile teklif yapmak ilginç. Oyuncu 30 üstü seviyesine gelcek. Sağlam yıllık ücrette isteme ihtimali var. Birde tam bir 10 numara değil. Açıkçası paslarıni düşününce 10 numara diyemiyorum izlediğim kadari ile. Bitiricilik ve adam eksiltme ok ama 10 numara dediğin adam tam bir pasör olmalı. Şut kalitesi çok iyi olmalı. Ha Okan hocanın sistemine uyar ona bişey diyemem. Ben yinede bunun yem olduğunu düşünüyorum

Benimde "videolardan" izledigim kadariyla oyle bir isim degil, katiliyorum. Hatta tercih hatalari yapiyor desem yanlis olmaz. Ayrica, yem oldugunu da dusunmuyorum, yokluyoruz iste.. Bakalim sonuc ne olacak.

ne alakası var kardeşim, Drogba Sneijder piyasası olmayan adamlarmıydı, Messi Ronaldo harici adamların gelmesine mucize demeyi Galatasaray'a hakaret sayarım

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray bir markadir her marka her dönem aynı parlaklığı barındırmaz sadece isimle olmuyor bu işler Sneijder Drogba hangi şartlar da hangi başarılarının yaşandığını görerek tercih ettiler bizi Şampiyonlar ligi son 16 sına kalmış üst üste ikinci şampiyonluguna giden lider bir Galatasaray'a devre arasında katıldılar duygusal bakıyoruz çok fazla

Buna birkaç parametreyi düşünerek bakmak lazım birincisi mevkisinin artık her lig de olmaması sistemlerin değişmesi ikincisi geç parlayan bir oyuncu olması üçüncüsü de getirmek istediğin ligin içinde bulunan oyuncuların kalitesini hesap etmek gerekiyor
sen bu pedroyu izlediğine emin misin? Ya fox in the box tabirini tam bilmiyorsun hocam yada adam hakkında hiçbirşey bilmiyorsun

Pedro ile 4-4-2 oynamak mümkün

Yetenekli oyuncularimiz var ama kalite ve özgüven eksik

Pedro hem kaliteli hem de güven veren bir oyuncu

Dogru oyuncularla ilgileniyoruz

cogu yorumlarda forumumuz da ve gs sozlukte *tekli yazan renkdaslar cogunlukta gibi gozlemledigim kadariyla.
oyuncuya dair ender *cift de oynar ~ yazanlardansin bu baglamda... yanilmiyorsam mesajinda pedro ciftin biri (?) ...
nacizane oyuncuya yonelik ilk yorumumda, diger kendi basliginda ilk planda 2li/cifte duzeni tavsiye etmistim okan hoca ozelinde. digeri de zaten *forvet arkasi olan tarzda bir gorev. ps; son hocasi da bu sezon genelde ciftte oynatti.

Emre Akbaba 'nin İtalya şubesi gibi algıladım.Aslinda ben daha çok BJK'den giden Alex Texeria'ya benzetiyorum.Yaşı da soru işareti,30+ olduğu için her an beyaz bayrak sallayabilir.Tuta da bilir patlaya da bilir.
Alakasiz texeria para icin cine gitmis got gobek salmis talibi cikmayinca tinercilere kakalanmis oyuncuydu gelirkende ellerinde patlayacagini soylemistim

Pedro daha 30 yasinda minumum 3 sene faydali olur adam italya liginde mukemmel
isler yapiyor attigi her gol teknik zeka kokuyor texeria ile kiyaslamak sacma sapan birsey birde 30 yasina gelmis adama ihtiyar demek ayri bir olay

Fernando halen sevillada oynuyor futbolcunun en iyi cagi 28 33 arasidir pedro yatmaya gelmez sayet gelirse vazgecilmez olur

Galatasaray muhabiri olmak için gerekli şartlar 1-Allah korkun olmayacak ki rahat rahat sıkasın 2- alkolü ihmal.etmeyecen 3-oturdugun yerden adını bile daha duymadiģın kişilerle oyuncu olur menajer olur kulüp başkanı Bile.olur konuşmuş gibi duyun sıkacaksın 4- önce olumlu duyun sıkacaksın sonra olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt