Ali Yılmaz
10 Numara!
Transfer bekliyoruz biz deiyidir ,millet tam seviniyo,yalancı muhabirler fırlayıp palavra sıkıyo.onunla ugrasıyoruz.sen nasılsın

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Transfer bekliyoruz biz deiyidir ,millet tam seviniyo,yalancı muhabirler fırlayıp palavra sıkıyo.onunla ugrasıyoruz.sen nasılsın

yani işte net bi durum olmadan yazmıyoNevzat pedro haberini de en son girdi.
Sponsor marcao satisi beklemis olabilirler.Biz genel olarak bir oyuncuya talip olunca sakız gibi uzadıkça uzuyor süreç.Herkes her şey değişiyor bu süreç bir türlü değişmiyor.Yildim yav.
çok isim var,bjknin alamadıgı cabralda olabilirAdam Ounasi yoklamak lazim
Lafa gelince profesyoneliz.Bir ürüne, oyuncuya talip oluyorsan kendine göre bütçen bellidir,almak istediğin ürünün, oyuncunun da değeri bellidir.Mevzu para ise tek görüşmede alıp alamayacağın ortadadır.Uzatmak niye? Boşa zaman ve enerji kaybı.100 bin euroyu şimdi verelim , bı dahaki yaz 1 milyon , 2030da son taksit
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kanat isimleri hic gecmiyor ama kanat rotasyonumuzda yetersiz babel ve feghouli gitti iyi kotu 2 kanat futbolculariydi bi Yunus geldi onunla yarisacak bir kanat lazim , Morutanin kiralik gidecegini varsayiyorum.çok isim var,bjknin alamadıgı cabralda olabilir
Şu durumda rusya'da kalan ve rusya'ya transfer olan adamların piyasası bir kaç sene inanılmaz düşük olur. Avrupa'da büyük liglere gitmeleri zor, almazlar.GSC Scout - #Mateo Cassierra 4.5 milyona zenit almış.bizde alabilirdik,yetenekli bi forvet
bu cocuk socchiden transfer oldu.zaten rusyadaydı muratŞu durumda rusya'da kalan ve rusya'ya transfer olan adamların piyasası bir kaç sene inanılmaz düşük olur. Avrupa'da büyük liglere gitmeleri zor, almazlar.
Gencleri izleyecegimiz icin sansliyiz. Sezon icinde hicbiri sure almayacak cunku5 gün sonra maç war.
Yem olarak kullanildi belkide. Torreira ndombele gibi. Belki ismi duyulmayan biri olur.okan buruk hergun yeni opsiyonlar gundeme geliyo dedi transferde,solbakken için belki de öyle aman aman ugrasılmadı.baska isimlerde yoklanıyosa
Bu Wijnaldum’a ne oldu acaba, Psg yapmıştı en son orada da doğru düzgün oynamadı diye biliyorum.
Tam ihtiyacımız olan profil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet ali turap ve hamza akman şov var5 gün sonra maç war.