Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gueye,ndombele ve toerreira kardeşler son gune kadar bekleyecek mi?hayır kimsede istemiyo yani

Transferi geçtim anlaşma bile yok oyuncularla bu ne abi sezona yine hüsran olmasın sonumuz

ndombeleye niye bu kadar yıllık verdi bu mallar
18/19 sezonunda Tottenham kimseyi almamıştı. O sezon orta sahanın belkemiği Dembele'yi kaybetti. Bir sonraki sezon hem Eriksen hem Wanyama da gidince orta saha iyice boş kaldı. Başkana tepki çok fazlaydı pintiliğinden dolayı. O da Ndombele'yi saydı tüm parayı 55 milyon sterlin vermişti bonservise.

bugün bari olumlu gelişmeler, yeni isimler falan çıksın piyasaya ya. her transfer dönemi ayrı işkence

Gunaydin kardesler, bakalim nihayet bir 6 numaranin ismi dusecekmi...sallama isim bile yok simdiye kadar.

Ha, bu arada NFVAS

Illa her sene başka kimsenin tanımadığı bir favori transferimiz oluyor... Geçen sene Cica ve Morutan... Bu sene João Pedro... Bu kim diyorsun, YouTube seyredip "neyse gelsin bari" diyorsun sonra iş uzuyor Adam sanki bulunmaz Hint kumaşı oluyor...

Eskiden Dursun youtube'da skills videoları izleyerek oyuncu transfer ederdi şimdi hiçbir şey yapamıyor

Joao Pedro'yu sadece gol katkısı olarak düşünmek yanlış olur.

2 maç kaybedince "artık kazanamıyoruz" kafasına giren çoluk çocuk tayfa yüzünden mağlubiyet serisine dönüşen kayıpların önüne geçer lider oyuncular.

Takımda pva muslera dışında liderlik yapacak hücum liderliğini ele alacak adam olmalı Joao Pedro'da bu ekonomide alınabilecek adam gibi duruyor.

Solbakken Roma’ya uçmuş.

Sevgili Hasan

Senin nazarında forumda bize haber getiren bütün arkadaşlarımı tebrik etmek isterim

Çok başarılı işler yapıyorsunuz

Kendi adıma hepinize çok teşekkür ederim bizi doğru bilgi ile bilgilendirdiğiniz için

İnanıyorum ki daha bizim basında kimsenin haberi yoktur bu uçuş olayından

Ve hep değindiğim bir noktayı tekrar ediyorum forum adına bir twitter hesabı açalım bu transfer dönemi için

Bir çok muhabir kılıklı kişiden daha fazla ve doğru bilgi veririz

Bastan beri söylüyoruz masada ROma, Frankfurt, Napoli gibi tercihler varsa oyuncunun bizi secmesi mucize olurdu. Hemen gaza gelindi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt