Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tahmin ettiğim senaryo gerçekleşiyor biz mal gibi süreç uzattikca pıtır pıtır dökülüyor eldeki alternatifler..önce umut bozok fernando vargasi bitirelim sonra bakarız klas transferlere dedim bu gidişle onları da birilerine kaptiracagiz.
fener bjk ile kapisirken gaza gelip abdulkerime saçma sapan paralar ödüyoruz konu solbakken olunca 500 bin için 20 gün oyalaniyoruz..
Lig tam 1 ay sonra başlıyor yine bir transfer döneminin daha içine sıciyorlar göz göre göre.. Eylül sonuna alırlar son dk transferlerini ocakta tekrar orrta daha ararız ..

Bu görüşe saygı duyarım. Pedro gibi bir ekürisi olursa kariyer sezonu yaşayabilir. Öyle olursa zaten sezon sonu daha yüksek bedellere transferi olur.
önce adamın parasını ödeyip herhangi bir sıkıntı yaşanmasının önüne geçelimde.
ben çoktan halledilmeliydi nede olsa çıkacak opara bizden gözüyle bakıyorum. tabii ki sonuçta para trasnferde imza parsında vs de de kullanılıyor ama zaten vereceğiz o parayı.

niye bekliyorlar anlamış değilim.

Botheim olmasa da sorun değil ileride sıkıntı da olma durumu var kontrat konusunda malum pek şanslı değiliz böyle durumlarda umut bozok da iyi olur hem yerli hem golcü adam mohamed-bozok-gomis yeterli olur forvet rotasyonunda

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

önce adamın parasını ödeyip herhangi bir sıkıntı yaşanmasının önüne geçelimde.
ben çoktan halledilmeliydi nede olsa çıkacak opara bizden gözüyle bakıyorum. tabii ki sonuçta para trasnferde imza parsında vs de de kullanılıyor ama zaten vereceğiz o parayı.

niye bekliyorlar anlamış değilim.
Sanırım Zamalek'e angajman uygulanıyor :D Geçen devre arası gönderiyorduk Mostafa'yı. Ağırdan alıp taş koymuşlardı transfere. Yasal sınırlar içinde ödenir bence para.

Sanırım Zamalek'e angajman uygulanıyor :D Geçen devre arası gönderiyorduk Mostafa'yı. Ağırdan alıp taş koymuşlardı transfere. Yasal sınırlar içinde ödenir bence para.
demek istediğim o değil - Zaten kısmı bir para ödenmişti söylenende Elmas Yönetiminde. Tamamını öde kurtul , belki teklif gelecek çok güzel. Ya da teklif kaçıracaksın belli olmaz ki.

SON DAKİKA!! Zinedine zidane istanbul'da

tecrübeli hoca Galatasaray'ın sportif direktörü olmak için istanbul'a geldi desem inanmayın adam istanbul'a saç ektirmeye gelmiş :ROFLMAO: :ROFLMAO:
İstanbuldan ayrılırken Zidane
WhatsApp Image 2022-07-04 at 11.11.49.webp

valla bugün fikstür çekimi de var akşam - güzel çay aktivitesi üstüne konuşmak.

Taraftar yeni sezon havasına girmeye başlayacak- bu hafta ciddi ve doğruluğu yüksek haberler göremzsek ya da trasnfer görmezsek en azından çok sıkıntı olmaya başlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt