GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 369

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,7K
Sayfa
369/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Rusya'daki durumdan dolayı ben olsam ilk beka beka'yı çözmeye çalışırdım.
Al kiralık opsiyonlu dursun. Sonra şekillendir orta sahanı, en kötü kenardan Taylan gireceğine bu kiralık arkadaş girer.
En azından orta sahadaki bu boşluğu sayısal olarak kapatırsın. Millette 105 tane orta saha var 7si yabancı biri giriyor öbürü çıkıyor bir şekilde performans ihtiyacına sahip olduğunda ortaya çıkıyor sen yedek kulübesine baktığında bir hafta Aytaç görüyorsun öbür hafta o kiralanmış oluyor.
Fırsat transferlerini kovalayıp diğer hedeflerden de şaşmamak lazım

novais fernando filan sövdürür kendine

orta saha yol geçen hanı olur

beğendiğiniz her adam bizim işimize yarar diye bir şey yok

hürriyet geçer bile novaisden daha kritik olabilir bizim için

bu gibi çok yaprak kıpırdamayan dönemde tüm yöneticileri sabah kalktıktan sonra ne yapıyor, ne düşünüyor inanılmaz merak ediyorum.

Bu kolpacı adamın kardeşi okulda hocamdı. Gördüğüm , tanıdığım en cool en başarılı insanlardan biriydi(birkaç ay evvel kaybettik kendisini). Belki de dünyanın en iyi mücevher tasarımcılarından biri olan hocamın bu adamın kardeşi olduğunu kabullenmek zor , kardeş kardeşe benzemiyor demek ki.

Herkes zamanında takipçilerini arttırdı, bu sebeple her gün bir şey yazmak-konuşmak zorunda hissediyorlar kendilerini. Top çeviriyorlar işte. Bir sürü yalandan isim dönmesinin sebebi de bu. Kimse bu insanları takip etmeyip izlemese en doğru haberler önümüze gelir.

Mustafa Muhammedin ilk geldiğinde bi Alanya deplasmanı vardı, adam her topu indiriyor, pas dağıtıyor, yıkıp geçiyordu.

Defanstan direkt toplar attığında kamp geçirmiş Mustafaya üstünlük kuracak bi stoper yok bu ligde
hava hakimiyetidne oynadığı her maç neredeyese %90 her topu kafayla indirdi (isabetli olmasa bile )

Herkes zamanında takipçilerini arttırdı, bu sebeple her gün bir şey yazmak-konuşmak zorunda hissediyorlar kendilerini. Top çeviriyorlar işte. Bir sürü yalandan isim dönmesinin sebebi de bu. Kimse bu insanları takip etmeyip izlemese en doğru haberler önümüze gelir.
Lütfen takip edin, abone olun , burda emek var....

cümlesini duydukça şalter atıyor bende fena. Hele hele sponsorumuz yok avusturyaya gitmek isityoruz. Uçak biletini beleşe getirme çalışmaları inanılmaz irite edici bir şey

1656926972443.webp

Ben Fero, fazla kilolarıyla dikkat çeken Galatasaraylı Sacha Boey hakkında “çöp” dedi!

Bir Twitter kullanıcısının “Ben Fero daha fit” yorumuna Ben Fero, “Vazgeçmediniz beni çöplerle kıyaslamaktan” dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt