Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.454
- 11.278
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin oluyelerden nobeti silme konusunda talep gelmeye basladı!!
josef eskisi gibi değil,formdan düştü.roiser son dönem laubaliydi.ama kagıt üstünde gecen sezonki gibi iyi kadro kuruyolar evet.savunmaları berbat ,3-5-2 de canları yanabilir ve bu ligdeli diğer takımlar için avantaj olabilir.yerli konusunda sıkıntıları da var.emirhan varken gedson oynayacak mesela.mulekayı henuz almadılar ama alırlarsa weghorst,ghezall,gedson falan saha içinde neler yapacak,kanatlar işleyecek mi göreceğiz.pjanicle,texeirayla da ucuyolardı
Dava açıcam ona naci şahidim olursan tazminatı bölüşürüzBırak şu kolpayı @Furkan Korkmaz kemanını kırdıktan sonra sen kendini iyice deli gibi yaptın ha.
Beşiktaş 3-4-3 oynar 4-2-3-1 değil İsmaelin sistemi bu hep bunu oynatıyorUgurcan
Larsen hugo denswil eren
Dorukhan hamsik
Visca abdulkadir trezeguet
Cornelius
Ersin
Rosier montero saiss ridvan/Umut
Josef gedson
Ghezzal xx Muleka
Weghorst
Altay
Osayi kim serdar ferdi
Crespo zajc
Irfan lincoln rossi
Berisha
Nando
Boey nelsson abdulkerim pva
Taylan
Berkan cica
Yunus mo kerem
Bjk bi yerli problemi var+ 3lü mü 4-2-31 mi
Fb mi cm + forvet alirsa
Biz iyice sivariz bu sene. En fazla problem bizde. Yaprak kimildamiyor
Bu hareket ile kazandın beniDava açıcam ona naci şahidim olursan tazminatı bölüşürüz
olurum tabi.
Bizde direkt oynar mı sence?solbakken için napoli haberleri çıkmış ama ne napoli ne de romada direkt oynayacak kalitede bir eleman olduğunu düşünmüyorum
değil zaten,forum niye bu kadar üstüne düştü,onu anlamadımsolbakken için napoli haberleri çıkmış ama ne napoli ne de romada direkt oynayacak kalitede bir eleman olduğunu düşünmüyorum
Solbakken mi Yunus mu?değil zaten,forum niye bu kadar üstüne düştü,onu anlamadım
yunus tabiki.yunus özel biriSolbakken mi Yunus mu?
yunus varken zor ama hem sol hem sağ kanat oynayabildiği iyi için bizde baya şans bulurduBizde direkt oynar mı sence?
![]()