şuan getirdiğin sneijder ayarında değilse 2milyon euro taahhüt etmek dediktir.
kiralama sınırı mı ne varmış öyle bişey duydum ondan galibaberkan mahmutu neden bonservisi ile verdik?anlamadım.sözleşmesini uzat ,kirala bandırmaya.şimdi orda ortasahada oynasa parlayabilir.sagbek oynarsa bakalım ne yapacak...çok güçlü ve oyun görüşü olan biri
ali turapa yer acıldıysa iyi.daha arda hacısalihoglu var sagbek için,avruapadan talipleri olan.ki ardayı forumdaki herkes begenecek
Sana mi soracaktim? Bekci felan misineh o zaman senin için nöbete girmenin manası kalmadı. Madem kapandı girmezsin
Yap 5 yıllık sözleşme çocuğa güvendiğini göster sonra kirala olmadı cüzzi bir rakama sat Türkiye'de ki transfer hakkı 1 milyon TL bedelle Galatasaraydadır deyip elini güçlendir... Bu işler bize mi kolay geliyor anlamadım bir türlü zamanla bu tarz bir sistem oturtmak gerek gelen kulüpler mecburen seninle görüşmek zorunda kalmalı...berkan mahmutu neden bonservisi ile verdik?anlamadım.sözleşmesini uzat ,kirala bandırmaya.şimdi orda ortasahada oynasa parlayabilir.sagbek oynarsa bakalım ne yapacak...çok güçlü ve oyun görüşü olan biri
ali turapa yer acıldıysa iyi.daha arda hacısalihoglu var sagbek için,avrupadan talipleri olan.ki ardayı forumdaki herkes begenecek
weghorst da bugun istanbula geliyormuş
harcama limiti , parasızlık pahalılık, hiçbir şey bahane etmiyorlar valla , nereye ne lazımsa, uğraşıyorlarBesiktas 2 santrafor birden almis. Parasiz haldeyken iyi is demek.
o herif agustosa kadar kulup arar kendine. buraya dusmez kolay kolayGueye haberi var mıdır?
2.Kampa gueye' yi yetiştirirsek inanılmaz olur deme öyle.o herif agustosa kadar kulup arar kendine. buraya dusmez kolay kolay
Muleka solda da oynar. Cenk/weghorst forvet bu da kanat forvet yaparlwrBesiktas 2 santrafor birden almis. Parasiz haldeyken iyi is demek.