GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 382

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441K
Sayfa
382/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkan mahmutu neden bonservisi ile verdik?anlamadım.sözleşmesini uzat ,kirala bandırmaya.şimdi orda ortasahada oynasa parlayabilir.sagbek oynarsa bakalım ne yapacak...çok güçlü ve oyun görüşü olan biri

ali turapa yer acıldıysa iyi.daha arda hacısalihoglu var sagbek için,avrupadan talipleri olan.ki ardayı forumdaki herkes begenecek

berkan mahmutu neden bonservisi ile verdik?anlamadım.sözleşmesini uzat ,kirala bandırmaya.şimdi orda ortasahada oynasa parlayabilir.sagbek oynarsa bakalım ne yapacak...çok güçlü ve oyun görüşü olan biri

ali turapa yer acıldıysa iyi.daha arda hacısalihoglu var sagbek için,avruapadan talipleri olan.ki ardayı forumdaki herkes begenecek
kiralama sınırı mı ne varmış öyle bişey duydum ondan galiba

ali turapa yer acıldıysa iyi.daha arda hacısalihoglu var sagbek için,avrupadan talipleri olan.ki ardayı forumdaki herkes begenecek
Yap 5 yıllık sözleşme çocuğa güvendiğini göster sonra kirala olmadı cüzzi bir rakama sat Türkiye'de ki transfer hakkı 1 milyon TL bedelle Galatasaraydadır deyip elini güçlendir... Bu işler bize mi kolay geliyor anlamadım bir türlü zamanla bu tarz bir sistem oturtmak gerek gelen kulüpler mecburen seninle görüşmek zorunda kalmalı...

Ugurcan
Larsen hugo denswil eren
Dorukhan hamsik
Visca abdulkadir trezeguet
Cornelius

Ersin
Rosier montero saiss ridvan/Umut
Josef gedson
Ghezzal xx Muleka
Weghorst

Altay
Osayi kim serdar ferdi
Crespo zajc
Irfan lincoln rossi
Berisha

Nando
Boey nelsson abdulkerim pva
Taylan
Berkan cica
Yunus mo kerem

Bjk bi yerli problemi var+ 3lü mü 4-2-31 mi
Fb mi cm + forvet alirsa

Biz iyice sivariz bu sene. En fazla problem bizde. Yaprak kimildamiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt