GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 411

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,1K
Sayfa
411/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Knattspyrnumaðurinn Gylfi Þór Sigurðsson gæti verið á leið til tyrkneska stórveldisins Galatasaray, að því gefnu að hann losni úr farbanni sem hann er í sem stendur vegna gruns um kynferðisbrot gegn ólögráða einstaklingi á Englandi.

Futbolcu Gylfi Þór Sigurðsson, şu anda İngiltere'de reşit olmayan bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle tutuklu bulunduğu serbest bırakıldığı takdirde Türk süper gücü Galatasaray yolunda olabilir.

1656954643740.webp

:cigara:

Bi tane eksiksiz transfer sezonu geçirdiğimizi hatırlamıyorum. Eren Derdiyok'la sezona girdiğimiz oldu, stoper yedeği olmadan sezona girdiğimiz oldu, 4 sağ bekimizi topladığında 1 sağ bek etmiyordu bir ara, orta sahayı söyleme gereği duymuyorum. Sanki önemli oyuncularmış gibi Ömer Bayram'a 3, Taşdemir'e 2 sene zamlı sözleşme verildi. Ulan boş bıraksan biri tff 1.lige, diğeri süper lig'de düşmemeye oynayan bi takıma yedek filan olmaya gider. Kimlerle uğraşıyoruz anlamak mümkün değil. Bugün Boey ve Omar'ı topla bi tane sağ bek çıkmaz muhtemelen.
Gerçekten öyle, Boey ve Omar kalite olarak adam akıllı bir sağ bek etmez zaten onu geçtim de ikisini toplasak normal bir sağ bek kadar maça çıkabilecekler mi orası bile meçhul

Bir merak ediyorum ki günün birinde takır takır işleyen gelenin gidenin belli olduğu bir Galatasaray izleyebilecek miyiz diye...

@Suat Kara bu soruya yanıt verir misin abi?iş transfere gelince herkes çok iyi diyolar.böyle transferlerde de iyi oyunculara neden tek bi kulüp takıldı,sorgulayan yok.

bi de bundesliga ve seriadan hangisi daha önde son yıllarda?

nacizane gozlemledigim kadariyla
gecen sezon italya dan ilgi vardi inter ve diger bir kac kulup adina + olarak oyuncunun kendi menajeri teklif goturuyordu kuluplere... bunlardan bazilari veto yapti *ekonomik veya saha icine dair ilgili olmadi ,ilgili olanlardan inter olabilitesi yuksekti lukaku cikisli;
inter adina - kendisi, zapata,correa ile ayni potada idi inter secimi lazio lu dan yana yapmisti o donem hatirladigim.
tipoloji olarak roma ve juve adina da uygun oldugunu dusunuyordum. mou bu tur oyunculari seviyor. keza, juve vlahavic den yana secim yapti. milan da ibra ,leoa, giroud varken zordu ilgi olmasi - ekonomik ve kadro sayisi bazli.
ben kendisini *giroud'a benzetiyorum bazi onemli yonleri ozelinde. dolayisiyla milan giroud dan ciksa idi kendisine gider mi sorusu akillara gelebilirdi. bu *mense(hollanda) & ligden cikan oyuncularin tutmasi zor oluyor *istisna kisiler disinda ozellikle golcu bolgesi ozelinde konusursam...

epl gecisi ara donem oldugu icin bold bir negatif yorum yapmak haksizlik olur. gittigi takim kendisine uygun degildi bence. gunun sonunda floop olarak anilmaya baslandi. hollanda milliye gec cagrilmasina ragmen pes etmez motive sekilde sureklilik bazli davet icin gidecegi yeni takimda kendini oyuna verir diye dusunuyorum.

bundes versus serie a *sorusu ,*anladigim seklinde ise, yanitim su olur nacizane :
kararim bold sekilde *serie a olur. oyun ve oyuncu kalitesi ,ozellikle taktiksel oyunun cok ust duzey olmasi , hocalarin cogunun bu baglamda iyi olmasi ve de lig ic cekismesi adina - bu bakistayim.

Gerçekten öyle, Boey ve Omar kalite olarak adam akıllı bir sağ bek etmez zaten onu geçtim de ikisini toplasak normal bir sağ bek kadar maça çıkabilecekler mi orası bile meçhul

Bir merak ediyorum ki günün birinde takır takır işleyen gelenin gidenin belli olduğu bir Galatasaray izleyebilecek miyiz diye...
Bi takımın defans dörtlüsü ufak tefek bek rotasyonu dışında değişmemeli abi. Biz Marcao'yu yollayıp yerli oynatalım diye Abdül'ü aldık. Bunun yanında sağ bekte yarım yamalak bi yabancı oynatırsak ne anladım bu işten? Total kalite kesinlikle düşmüş olacak.

nacizane gozlemledigim kadariyla
gecen sezon italya dan ilgi vardi inter ve diger bir kac kulup adina + olarak oyuncunun kendi menajeri teklif goturuyordu kuluplere... bunlardan bazilari veto yapti *ekonomik veya saha icine dair ilgili olmadi ,ilgili olanlardan inter olabilitesi yuksekti lukaku cikisli;
inter adina - kendisi, zapata,correa ile ayni potada idi inter secimi lazio lu dan yana yapmisti o donem hatirladigim.
tipoloji olarak roma ve juve adina da uygun oldugunu dusunuyordum. mou bu tur oyunculari seviyor. keza, juve vlahavic den yana secim yapti. milan da ibra ,leoa, giroud varken zordu ilgi olmasi - ekonomik ve kadro sayisi bazli.
ben kendisini *giroud'a benzetiyorum bazi onemli yonleri ozelinde. dolayisiyla milan giroud dan ciksa idi kendisine gider mi sorusu akillara gelebilirdi. bu *mense(hollanda) & ligden cikan oyuncularin tutmasi zor oluyor *istisna kisiler disinda ozellikle golcu bolgesi ozelinde konusursam...

epl gecisi ara donem oldugu icin bold bir negatif yorum yapmak haksizlik olur. gittigi takim kendisine uygun degildi bence. gunun sonunda floop olarak anilmaya baslandi. hollanda milliye gec cagrilmasina ragmen pes etmez motive sekilde sureklilik bazli davet icin gidecegi yeni takimda kendini oyuna verir diye dusunuyorum.

bundes versus serie a *sorusu ,*anladigim seklinde ise, yanitim su olur nacizane :
kararim bold sekilde *serie a olur. oyun ve oyuncu kalitesi ,ozellikle taktiksel oyunun cok ust duzey olmasi , hocalarin cogunun bu baglamda iyi olmasi ve de lig ic cekismesi adina - bu bakistayim.
Teşekkür ettim,sagol abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt