Tier0 girmiş haberi, son dakika geçilmeli. Hayırlı olsunErtem Şener: "Botheim, Galatasaray’a gelmeyecek!!!"
![]()
Tier0 girmiş haberi, son dakika geçilmeli. Hayırlı olsunErtem Şener: "Botheim, Galatasaray’a gelmeyecek!!!"
![]()
Marcao dan gelen parayla sağ bek, Abdülkerim ve orta saha alınamayacaksa gerçekten Marcao yu satmamız bize eksi yazarBi takımın defans dörtlüsü ufak tefek bek rotasyonu dışında değişmemeli abi. Biz Marcao'yu yollayıp yerli oynatalım diye Abdül'ü aldık. Bunun yanında sağ bekte yarım yamalak bi yabancı oynatırsak ne anladım bu işten? Total kalite kesinlikle düşmüş olacak.
Neden logo siyah ...çıldıracağım.
o dönemki siyah kalkan gibi bir şeydi bide daha da kötüSu siyah logo isi ozhan canaydinla basladi sanirim ondan once kimsenin kullandigini hatirlamiyorum
Ne zaman ortaya ciksa
Kulup olarak izdirap cekiyoruz
Bizim ugursuzluklarimiz var
1 siyah logo
2 mor-pembe forma
3 turk kaleci
Kaçak et peşinde misin hea köftehor?nöbeti çok takip etmiyom knk 1-2 sayfa bakıp çıkıyorum bu aralar
bunun için gereken espiriyi yapıp Alper admiri tagler isen saniye sürmeyecektir işlem hızıŞimdi malum espriyi yapmayayim beni 2 gün banlayabilir misiniz ? Çarşamba akşam birşeyler olacağını hissediyorum
@Alper Altun
bunun için gereken espiriyi yapıp Alper admiri tagler isen saniye sürmeyecektir işlem hızı
normal değil mi? avrupada yokuz. maddi durum sıkıntılı. niye gelsin ki oyuncu?Orta sahaya 3 kaliteli isim alinacak
Sag bek, kanat ve forvet alinacak
Marcao takimdan ayrilacak
Mostafa’ya fransa’dan teklifler var
Cenk Ergun yurt disina cikti
X oyuncu ile gorusmeler devam ediyor
Her gun ayni haberler