Ali Yılmaz
10 Numara!
Aynen öyle. Beni Erden şaşırttı . Hızlı davranacağız taraftarım ben de vs. dedi ama evdeki hesap çarşıya uymadıAl birini vur ötekine.
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle. Beni Erden şaşırttı . Hızlı davranacağız taraftarım ben de vs. dedi ama evdeki hesap çarşıya uymadıAl birini vur ötekine.
İki aday bir birinden kötü fikrine kesinlikle katılıyorum.Üstat , Eşref gelse emin ol yine daha kötü olurdu. İki aday da birbirinden kötüydü zaten.
Yok usta yok yok şu kulübü yönetecek ne adam var nede yönetim. Satılsa da kurtulsak kıvamına getircekler kulübü galiba.Aynen öyle. Beni Erden şaşırttı . Hızlı davranacağız taraftarım ben de vs. dedi ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Yalnız Eşref de çok tehlikeli biri idi . Koltuğu bırakmayan tipten . En azından Dursun daha kolay gönderilir başarısız olursa Eşref çok kurnaz birine benziyorduİki aday bir birinden kötü fikrine kesinlikle katılıyorum.
Bir tatafta denenmiş ve tarihin en kötü başkanı olan biri var bir tarafta denenmiş ve ayağını yorganına göre uzatma derdinde olan biri var .
Eşref gelseydi kesinlikle ismi duyulmamış ama görev adamı olan 2-3 işimi almıştı.
Sensible kalsaydı bile faydasını görürdük.
Cenk'in yaptığı tek şey 1 milyonluk oyuncuya 3.5 maaş verip getirmek.
Dursun 'un da yaptığı şey arsaları beleş vermek
Satılmak da riskli. Bizim gibi ülkelerde uzun süreli olmuyor , borçla daha beter kaçıp gidiyorlar. Anzhi örneği gibi . Sistemli olmak şart ama maalesef o da bizde yok.Yok usta yok yok şu kulübü yönetecek ne adam var nede yönetim. Satılsa da kurtulsak kıvamına getircekler kulübü galiba.
Renkdaşım biz bu filmleri daha önce çok kez gördük, birinde forvetsiz kaldık, birinde orta sahasız birinde kalecisiz, ve yine şuan orta sahasız stopersiz de kalmıştık. Hatta şunu söylim bizim taraftarlar aşırı sabırlı ve hoşgörülü. Hemde çok çok sabırlı ve hoşgörülüFernando denilen eleman icin yonetimi elestirenler Fernando denilen adami alsaydik sizin alacaginiz adam bu kadar diyecekti.Ulan sadece bos elestiri icin varsiniz.
Şuan için zerre ilgimi çekmiyor bakmadım bile. Keşke gelmesin diyeceğimiz haftalar onlar.Derbi haftaları :
4. Hafta: TS- GS
8. Hafta: BJK - FB
10. Hafta: BJK - TS
13. Hafta: GS - BJK
15. Hafta: TS - FB
18. Hafta: FB - GS
23. Hafta: GS-TS
27. Hafta: FB-BJK
29. Hafta: TS-BJK
32. Hafta: BJK-GS
34. Hafta: FB-TS
37. Hafta: GS- FB
Dediğin gibi olursa son 5 başarı renkdaş, alttan gelen takımlar güçsüzse neala. Geçen sene ezeli rakibimiz rizeydi ve kadro geçen senenin aynısıbenim umudum kalmadı. transfersiz sezona başlarız. ilk beş başarıdır