GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 416

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440K
Sayfa
416/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat , Eşref gelse emin ol yine daha kötü olurdu. İki aday da birbirinden kötüydü zaten.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki aday bir birinden kötü fikrine kesinlikle katılıyorum.
Bir tatafta denenmiş ve tarihin en kötü başkanı olan biri var bir tarafta denenmiş ve ayağını yorganına göre uzatma derdinde olan biri var .

Eşref gelseydi kesinlikle ismi duyulmamış ama görev adamı olan 2-3 işimi almıştı.

Sensible kalsaydı bile faydasını görürdük.

Cenk'in yaptığı tek şey 1 milyonluk oyuncuya 3.5 maaş verip getirmek.
Dursun 'un da yaptığı şey arsaları beleş vermek

Derbi haftaları :

4. Hafta: TS- GS
8. Hafta: BJK - FB
10. Hafta: BJK - TS
13. Hafta: GS - BJK
15. Hafta: TS - FB
18. Hafta: FB - GS
23. Hafta: GS-TS
27. Hafta: FB-BJK
29. Hafta: TS-BJK
32. Hafta: BJK-GS
34. Hafta: FB-TS
37. Hafta: GS- FB

İki aday bir birinden kötü fikrine kesinlikle katılıyorum.
Bir tatafta denenmiş ve tarihin en kötü başkanı olan biri var bir tarafta denenmiş ve ayağını yorganına göre uzatma derdinde olan biri var .

Eşref gelseydi kesinlikle ismi duyulmamış ama görev adamı olan 2-3 işimi almıştı.

Sensible kalsaydı bile faydasını görürdük.

Cenk'in yaptığı tek şey 1 milyonluk oyuncuya 3.5 maaş verip getirmek.
Dursun 'un da yaptığı şey arsaları beleş vermek
Yalnız Eşref de çok tehlikeli biri idi . Koltuğu bırakmayan tipten . En azından Dursun daha kolay gönderilir başarısız olursa Eşref çok kurnaz birine benziyordu

Yok usta yok yok şu kulübü yönetecek ne adam var nede yönetim. Satılsa da kurtulsak kıvamına getircekler kulübü galiba.
Satılmak da riskli. Bizim gibi ülkelerde uzun süreli olmuyor , borçla daha beter kaçıp gidiyorlar. Anzhi örneği gibi . Sistemli olmak şart ama maalesef o da bizde yok.

Fernando denilen eleman icin yonetimi elestirenler Fernando denilen adami alsaydik sizin alacaginiz adam bu kadar diyecekti.Ulan sadece bos elestiri icin varsiniz.
Renkdaşım biz bu filmleri daha önce çok kez gördük, birinde forvetsiz kaldık, birinde orta sahasız birinde kalecisiz, ve yine şuan orta sahasız stopersiz de kalmıştık. Hatta şunu söylim bizim taraftarlar aşırı sabırlı ve hoşgörülü. Hemde çok çok sabırlı ve hoşgörülü

Aglamak sizlanmak degil mesele ama batik durumda elektrik faturasini odeyemeyen bjk ta baskan degisti ahmet nur cebi geldi

Fikret ormandan baya enkaz devraldi adam geldi sessiz sakin transferlerini yapti ghezzal rosier aboubakar getirdi sampiyon oldu ben bir kere adamdan yok daha onemli konulat var yonetim kurulu cebinden para vermiyor profosyenel dunyanin bariyerleri sudur budur demedi

Adamlarin borcu 4 milyar TL bizimki sozde 3 milyar TL adamlarin taraftari bizim yarimiz kadar gelirleri bizden cok az ama adamlar bir sekilde kiralik bonservis su bu gereken adamlari aliyorlar ?

Bu Cebi weghorsta yillik 3.5 milyonu Ghezala Rosiere milyonlari nerden veriyor ? nasil veriyor bir sene cl gittiler ama o paralarda boss gitti zaten madem bizde fazla borclari var nasil donuyorlar ?

Bizim klubun borc alacak farki guya 2.5 kurla 3 oldu rivadan floryadan 9.5 milyar gelecekmis yeni sponsor bilmem kac verecekmis halen klupte fakir edebiyati aldi basini gidiyor

Kac yonetim geldi gecti biri borcsuzluk kagidi alamadi biri bilmem kac sene onceden borc var dedi biri klubu bu yukun altina sokmam dedi ha bire paradan dem vurdu durdu

Nasil oluyor bu anlamiyorum bizim iki katimiz 1.5 katimiz borcu olan klupler hic isyan etmiyor her sekilde lazim oyuncuyu cat diye aliyor bizim klubun olayi sadece beceriksizlikmi ? yoksa bizim gorunmeyen bilinmeyen cok fazla borcumuz ya da bilancolarda hayali alacagimiz mi var ?

Cidden bu konuyu bilen varsa soylesin bu cebi kim dursundan cokmu zengin cebinden parami koyuyor cozemedim

1656956563092.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt