şu tango denen herifi dinlemeyin,terimciler bile terketti herifi
Şu pedofili hastasi herifi paylaşmayın lütfen. Böyle karaktersiz futbolcuların bizim takımda yeri yok.
bu herifin anca gedson rize bjk gibi twitleri tutar.alkolik de aynı bok talisca talisca diyoBu bir demiştim oldu eheheh twiti olmasin
GscimbomMobile
üstad ben bu şahsın herhangibir bilgisi olduğunu sanmıyorum keşke olsaBu bir demiştim oldu eheheh twiti olmasin
GscimbomMobile
evet gueye ndombele lemina hayalim var.saklayacak değilim bunu senden.o kadar hukukumuz var seninleLemina ve Rotasyon?
![]()
Her gün bişeyler diyorlar zaten tutunca da ben demiştim oluyo kombo yapması mucize olurüstad ben bu şahsın herhangibir bilgisi olduğunu sanmıyorum keşke olsa
Anlik umitsizim evet. Ama gs siz de olmuyor malesef. Beni burdan atmadiginiz surece takibe devam. Ilk 11e en az 4 kaliteli oyuncu lazim lig baslamasina 1 ay kalmis. Ilk haftalara yetismezse isimiz yas. Ha okan hocam sapkadan tavsan cikarirsa baska. Insallah 1-2 alt yapi oyuncumuzu rotasyona sokar. Eldekilerden de iyi kötu verim alirÜmitsizseniz takip etmeyin. Ümitliyseniz de her gün konuya gelip ağlamanın önemi yok.
Bayram sonuna kadar 2 oyuncu gelecek, sonrası da sonra gelir, rakiplerin yönetimleri değişmedi, hocaları yeni gelmedi.
Sabırsız olacak yaşları çoktan geçtiğimizi düşünüyorum.
Rotasyon olmaz ki direk oynar bu takimda. Keske o dedigin adamlari alabilsek.evet gueye ndombele lemina hayalim var.saklayacak değilim bunu senden.o kadar hukukumuz var seninle
adam 50 gündür geliyo.bu herifin yangını olmaz.sonbahardan sonra pert olur zaten,hayatta kalırsa tebrik ederimYangına biraz daha odun atar bu transfer
sanırım alacagızRotasyon olmaz ki direk oynar bu takimda. Keske o dedigin adamlari alabilsek.