Maalesef o dedigin oyuncularin hic birini alamayacagiz, aci ama gercek.sanırım alacagız
Maalesef o dedigin oyuncularin hic birini alamayacagiz, aci ama gercek.sanırım alacagız
Italyada kume dusen takim senin boktan liginde sampiyonluga oynar diyorum.Senin super ligde harikalar yarattigi dedigin misirli cavonun kankasini aldik nasil gondeririz diye gobegimiz catladi.Dahada gonderemiyoruz.Anadoludan gelip hicbisey yspsmayan tonlarca oyuncu varYa iyi ki ciddi bişey talep ettik sende fos çıktın kardeşim neyse canın sağolsun
alacagız.tatlı ama guzelMaalesef o dedigin oyuncularin hic birini alamayacagiz, aci ama gercek.

İşte aklı selim bir taraftar gibi taraftar.Ümitsizseniz takip etmeyin. Ümitliyseniz de her gün konuya gelip ağlamanın önemi yok.
Bayram sonuna kadar 2 oyuncu gelecek, sonrası da sonra gelir, rakiplerin yönetimleri değişmedi, hocaları yeni gelmedi.
Sabırsız olacak yaşları çoktan geçtiğimizi düşünüyorum.

Akşam oldu güneş battı kirmizi normaldirA sporu açın beyler. Transfer raporu başladı. Kırmızı verebilirler.
sun da yazmış yeni haber
sun da yazmış yeni haber
Teşekkürler dede bu bilgi işimize yarayabilir.
Sun=fotomacsun da yazmış yeni haber
Başlamayan lige üzülmem. 2 sene önce Etebo dışında oyuncu almadan sezona girdik 1 golle kaybettik, futbol dinamikleri böyle bir oyun değil.Anlik umitsizim evet. Ama gs siz de olmuyor malesef. Beni burdan atmadiginiz surece takibe devam. Ilk 11e en az 4 kaliteli oyuncu lazim lig baslamasina 1 ay kalmis. Ilk haftalara yetismezse isimiz yas. Ha okan hocam sapkadan tavsan cikarirsa baska. Insallah 1-2 alt yapi oyuncumuzu rotasyona sokar. Eldekilerden de iyi kötu verim alir
sun da yazmış yeni haber