GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 419

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440K
Sayfa
419/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 yaş altı Fas milli takımında 6 numaralı oyuncu, gel bize. İtiraf sitesi yorumu gibi oldu ama çocuk müthiş oynadı bize karşı. Bizim takıma koysak bizim oyuncular sırıtır

Ya iyi ki ciddi bişey talep ettik sende fos çıktın kardeşim neyse canın sağolsun
Italyada kume dusen takim senin boktan liginde sampiyonluga oynar diyorum.Senin super ligde harikalar yarattigi dedigin misirli cavonun kankasini aldik nasil gondeririz diye gobegimiz catladi.Dahada gonderemiyoruz.Anadoludan gelip hicbisey yspsmayan tonlarca oyuncu var

Ümitsizseniz takip etmeyin. Ümitliyseniz de her gün konuya gelip ağlamanın önemi yok.

Bayram sonuna kadar 2 oyuncu gelecek, sonrası da sonra gelir, rakiplerin yönetimleri değişmedi, hocaları yeni gelmedi.

Sabırsız olacak yaşları çoktan geçtiğimizi düşünüyorum.
İşte aklı selim bir taraftar gibi taraftar.

Ölmeyi bayılma, milyon avrolari da zurnazene takılan 5likler sanıyorlar. Hey gidi hey kalmadı senin gibi dusunen.

GscimbomMobile

Anlik umitsizim evet. Ama gs siz de olmuyor malesef. Beni burdan atmadiginiz surece takibe devam. Ilk 11e en az 4 kaliteli oyuncu lazim lig baslamasina 1 ay kalmis. Ilk haftalara yetismezse isimiz yas. Ha okan hocam sapkadan tavsan cikarirsa baska. Insallah 1-2 alt yapi oyuncumuzu rotasyona sokar. Eldekilerden de iyi kötu verim alir
Başlamayan lige üzülmem. 2 sene önce Etebo dışında oyuncu almadan sezona girdik 1 golle kaybettik, futbol dinamikleri böyle bir oyun değil.

Şu ana kadar tek üzüldüğüm iş Trezeguet transferi onda da Kerem parlamışken ondan vazgeçip en az 10 m euro maliyetin altına girmemeyi yanlış bulmuyorum.

Oyuncular gelecek, ne kadar tatmin edici olur bilmem ben başkan olsam maaş bütçesini 20 milyon euroya çekerdim bu ortamda, gelir yok kur ne olacak belli değil, 3 güne milyon euroları gömmenin manası yok.

Çok para hiç bir zaman başarı anlamına gelmedi, Fener 4 sezonda 300 m euro harcadı, tek başarıları 2. lik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt