GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 430

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
439,6K
Sayfa
430/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haaland 18-19 yaşında piyasaya canavar gibi çıktı, botheim 22 yaşında daha o patlamayı yapamadı. ikisi farklı klasmanlarda bence, haaland gibi olması okadar basit iş değil.
Haland 18 yaşında tr ye gelse gene böyle olmayacağını kendinize kabul ettirelim bi. Tr ye yolu düşmüş yıldız olan topçu hatırlamıyorum ribery dışında.

GscimbomMobile

Haland 18 yaşında tr ye gelse gene böyle olmayacağını kendinize kabul ettirelim bi. Tr ye yolu düşmüş yıldız olan topçu hatırlamıyorum ribery dışında.

GscimbomMobile
bizim lige gelenin tabiki çürüme ihtimali hayli yüksek, botheim ile kıyaslamışlar ona cevaben söyledim. haaland 18-19 yaşında yaptı patlamayı, botheim 22 yaşında hala o seviyede değil bence.

Leş gibi topçu olmasa satarlar. Dengesiz bir kazma olmasına rağmen 15m aşağı rakamı kouşturmuyorlar medyada.

Bizimkiler elinden gelse Marcao için Sevilla'ya biz bonservis vereceğiz alsınlar diye.
istedikleri kadar konuşsunlar realite ne ona bakarım. geçen sene de atillayı gazlıyorlardı en son abdülkerimi alsalar yedeğe düşecekti herif. satış da biz beceriksiz orası okey ama diğerlerinin de çok farkı yok. pelkası kimi atillayı satabilirlerse fikrim değişir. tonla yabancıları var fesih dısında kimseyi gönderemiyorlar ama transfer satısı konusunda full övüyorlar bana saçma geliyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt