GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 432

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
439,5K
Sayfa
432/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bu nöbetten bi bk beklemeyin

IMG_1064.webp

istedikleri kadar konuşsunlar realite ne ona bakarım. geçen sene de atillayı gazlıyorlardı en son abdülkerimi alsalar yedeğe düşecekti herif. satış da biz beceriksiz orası okey ama diğerlerinin de çok farkı yok. pelkası kimi atillayı satabilirlerse fikrim değişir. tonla yabancıları var fesih dısında kimseyi gönderemiyorlar ama transfer satısı konusunda full övüyorlar bana saçma geliyo.
Satış konusunda övmüyorum, anlatmak istediğim iyi bir oyuncu olsa ellerinde net satarlar. Adamlar balonlara piyasa yaptırıyor leş olmasına rağmen.

geçenlerde Roma'daydı sanki - parayı veren düdüğü çalacak gibi.

Ocak Ayı için mi konuşuluyor acaba. Botheim umrumda değil ama Solbakken kaçarsa üzülürüm
Bildiğim kadarıyla, Solbakenin kulübüyle Roma nın arası açık, gıcıklar birbirlerine, MM nin Fransa transfer olamaması ve bize gelmesine benzer bir hikayeydi galiba.

Oyuncu satışı konusunda en çok sinir olduğum bir olayda bizim bir oyuncumuz satılacaksa kulüp yöneticileri millete tuzluk ile koşuyor.

-Abdülün görüntülü araya herkese Diagne 5-10-15m demesi gibi.

Benfica bizi itson konusunda süründürdü adamlar istediği fiyata sattı neredeyse. Biz sezon bitmeden Marcao satılacak diye her yere duyuru asmadığımız kaldı. Tok satıcı olayını zerre beceremiyoruz. Millet 1 sene oynatmadığı oyunculardan para kazanıyor.

Kaç tane oyuncumuz var 1 tane transfer haberi yok. Network konusunda rezil bir yönetim var şu anada kadar. Allahtan Marcao Uefa'da pik yaptı yoksa 1-2m satardık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt