Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
şu an çıkan haberler tamamen götten uydurmadır nevzata falan talimat gider bu saatlerdeOla Solbakken hafta sonu İstanbul'da diyorlar. Menajeri yarın geliyormuş..
şu an çıkan haberler tamamen götten uydurmadır nevzata falan talimat gider bu saatlerdeOla Solbakken hafta sonu İstanbul'da diyorlar. Menajeri yarın geliyormuş..
Satış konusunda övmüyorum, anlatmak istediğim iyi bir oyuncu olsa ellerinde net satarlar. Adamlar balonlara piyasa yaptırıyor leş olmasına rağmen.istedikleri kadar konuşsunlar realite ne ona bakarım. geçen sene de atillayı gazlıyorlardı en son abdülkerimi alsalar yedeğe düşecekti herif. satış da biz beceriksiz orası okey ama diğerlerinin de çok farkı yok. pelkası kimi atillayı satabilirlerse fikrim değişir. tonla yabancıları var fesih dısında kimseyi gönderemiyorlar ama transfer satısı konusunda full övüyorlar bana saçma geliyo.
HattaSevilla'ya satacağıma Zenit'e yarı fiyatına verirdim o derece nefretlik bir kulüp bu ssevillaa
geçenlerde Roma'daydı sanki - parayı veren düdüğü çalacak gibi.Ola Solbakken hafta sonu İstanbul'da diyorlar. Menajeri yarın geliyormuş..
reis bir işe yaramıyor bence anlamsız geliyo bana o yzden. atilla chelsea haberleri vardı kışınAdamlar balonlara piyasa yaptırıyor leş olmasına rağmen.
Eyvallah Taysi üstadOla Solbakken hafta sonu İstanbul'da diyorlar. Menajeri yarın geliyormuş..
Ozan'ı 15ten aşağı vermiyorlardı filan...reis bir işe yaramıyor bence anlamsız geliyo bana o yzden. atilla chelsea haberleri vardı kışınondan önce de pelkası gazlıyorlardı. bundesligaya 14mye gidiyordu güya
Mohamed> tum tsl forvetleri. Kalirsa gösterecek bunu zimbaciMohamed>Botheim olduğu hususunda hemfikir olalım.
Asıl meselemizin 3 orta saha olduğunu unutmayalım. 6-8-10a odaklanalım. Kanat rotasyonuna solbakken olursa olur olmazsa alternatif bulunur.
Bildiğim kadarıyla, Solbakenin kulübüyle Roma nın arası açık, gıcıklar birbirlerine, MM nin Fransa transfer olamaması ve bize gelmesine benzer bir hikayeydi galiba.geçenlerde Roma'daydı sanki - parayı veren düdüğü çalacak gibi.
Ocak Ayı için mi konuşuluyor acaba. Botheim umrumda değil ama Solbakken kaçarsa üzülürüm
Nahitan Nandez müthiş bir joker de düşmez buralara. O düşüyorsa Ricardo Horta da düşsün.Ver 12-13 milyon Joao Pedro ve Nahitan Nandezi beraber getir orta saha ve on numara görsün millet bıktık ayaksizlardan
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Torino bunları paket yapmak istiyordu 15 e en son olur zaten biz Joao Pedroyu da kaptiririzNahitan Nandez müthiş bir joker de düşmez buralara. O düşüyorsa Ricardo Horta da düşsün.