Ne yalan soyleyim, oyuncuyu tanimiyorum . Onu alacagima Vargas'i alirim hem ligimize de uyuyor.Solbakken hk. düşüncelerin nelerdir?
Ne katar sence?
Ne yalan soyleyim, oyuncuyu tanimiyorum . Onu alacagima Vargas'i alirim hem ligimize de uyuyor.Solbakken hk. düşüncelerin nelerdir?
Ne katar sence?
benteke mi botheim miSolbakken'den ziyade Botheim heyecanlandırıyor beni.
Keşke be.
5m€ diyorlar be Alper. Çok yüksek bir meblağ bence.Ne yalan soyleyim, oyuncuyu tanimiyorum . Onu alacagima Vargas'i alirim hem ligimize de uyuyor.
Sana 10 yildir anlatiyorum yine anlamiyorsun o yuzden pas.Futbol konusmayada izin vermiyosun.biz dun gece eski efsanevi futbolculardan bahsettik
Benteke mi kaldı be adaş?benteke mi botheim mi
Takımın temel ihtiyacı 6 8 ve 10 ama uğraştığın adamlar adı sanı duyulmayan Botheim ve SolbakkenHala isimsiz topçu kovalıyolar geçen sene ders olmamış.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teşekkür ederimSana 10 yildir anlatiyorum yine anlamiyorsun o yuzden pas.
iyi mi bu delikanlı?
Ne yalan soyleyim, oyuncuyu tanimiyorum . Onu alacagima Vargas'i alirim hem ligimize de uyuyor.
Adana Demirspor baskani da teklif yaptiklarini soyluyorlar bu herifi 4 milyona alirsin. Arjantinli olmasi da avantaj yarin cift haneli rakama kolayca satilabilir.5m€ diyorlar be Alper. Çok yüksek bir meblağ bence.
Gedson kapımızda yatarken, gelmek için herşeyi yaparken yıllarca Benfica zerre taviz vermedi. Yani Marcao meyilli diye bu bedavacı Sevilla'ya he demek zorunda değiliz. Dirayetli, basiretli yöneticilik gösterip "hayır" der isek, Sevilla ya istenen paraya çıkacaktır ya da artık bizden 3 liraya 5 köfte alamayacağını anlayacaktır.orası bencede öyle - tek detay marcao'nun bıkbık yapacak olması iş uzarsa (yazılan çizilene göre kararlı sevilla konusunda) ama profesyonelse sabderip bekler saygı duyarak. bunuda göreceğiz ilerideki süreçte.
İspanyol basının zerresine inanmıyorum çünkü bizim mallardan alıyorlar haberleri yüksek ihtimal. bizimkilerde sağolsun utanmasalar 3 M + 2 bonus falan diyecekler yakında.
Konu dışı olacak ama valla adam haklı @Alper AltunONUR Liboşu atarsan admirim herşey duzelecektir
Maç forması / futbolcu forması kafasıyla aynı 1.5-2 arası heroldşu formanın değeri ne olur?
![]()