GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 81

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,2K
Sayfa
81/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20220630-170924_Parallel Space.webp
ali turap 😍

Botheimi ben izlemedim ama izleyenler abartıldığını iddia ediyor.. Buralardan topçu alırken bonservis artı maaşın cidden uygun olması lazım. %90 i diğer ülkelerde çuvallliyor.. Zaten bu nasıl lig anlamadım 20 gol 15 asistler havada uçuşuyor ben de oynasam 5 gol 5 asist yaparım gibi geldi

orası bencede öyle - tek detay marcao'nun bıkbık yapacak olması iş uzarsa (yazılan çizilene göre kararlı sevilla konusunda) ama profesyonelse sabderip bekler saygı duyarak. bunuda göreceğiz ilerideki süreçte.

İspanyol basının zerresine inanmıyorum çünkü bizim mallardan alıyorlar haberleri yüksek ihtimal. bizimkilerde sağolsun utanmasalar 3 M + 2 bonus falan diyecekler yakında.
Gedson kapımızda yatarken, gelmek için herşeyi yaparken yıllarca Benfica zerre taviz vermedi. Yani Marcao meyilli diye bu bedavacı Sevilla'ya he demek zorunda değiliz. Dirayetli, basiretli yöneticilik gösterip "hayır" der isek, Sevilla ya istenen paraya çıkacaktır ya da artık bizden 3 liraya 5 köfte alamayacağını anlayacaktır.

İşte malesef tüm bunları yapabilecek adamı Campos'u kapının önüne koyup 1 lik adama 2 veren Cenk'i getirdiğimiz için Sevilla'nın tuzağına düşeceğimizden korkuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt