Mertis Güler
Tecrübeli Üye
sakatlanmazsa kalabilir bence maaşı da cok ucuz zaten. ömer bayram postalanmalıDuruyor şuan. Kamp kadrosunda.
sakatlanmazsa kalabilir bence maaşı da cok ucuz zaten. ömer bayram postalanmalıDuruyor şuan. Kamp kadrosunda.
Mehmet Fourtounisi bize sokmadan rahat etmeyecek anlasildifirsat transferi olarak nitelendirelim
Kepçe operatörleri gazeteci olarak ekranlara çıkıyormuş. Kim bu şahsiyet?
Sergeni sever misinSana 10 yildir anlatiyorum yine anlamiyorsun o yuzden pas.
Forvet arkasını susmadan 3 diyorsun değil mi. Fernando gerekirse yedegimiz olacakTemmuz'a giriyoruz ve hala 3 tane orta saha alinmali.
Umarim bu orta saha transferleri fazla uzamaz yine.
Kaynak?Erden Timur. Marcao için Sevilla' dan gelen 13 milyon Euro ' luk teklifi reddettiklerini açıkladı. Basının 8- 10 milyon Euro uydurmalarina inanmayın
Gedson kapımızda yatarken, gelmek için herşeyi yaparken yıllarca Benfica zerre taviz vermedi. Yani Marcao meyilli diye bu bedavacı Sevilla'ya he demek zorunda değiliz. Dirayetli, basiretli yöneticilik gösterip "hayır" der isek, Sevilla ya istenen paraya çıkacaktır ya da artık bizden 3 liraya 5 köfte alamayacağını anlayacaktır.
İşte malesef tüm bunları yapabilecek adamı Campos'u kapının önüne koyup 1 lik adama 2 veren Cenk'i getirdiğimiz için Sevilla'nın tuzağına düşeceğimizden korkuyorum.
Yerinde bir soruKaynak?
İşte gerçek GS neferi.bi beni banlayın bakim belki transfer gelir hani öyle diyo bazıları![]()
internetteki hamlelerini dikkat et onurKaynak?
Eyvahinternetteki hamlelerini dikkat et onur
Kaç paraya sattılar acaba bunu