GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 83

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,2K
Sayfa
83/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artem Dovbyk'nin menajeri Oleksiy Lyundovsky: "Evet, gerçekten, Türkiye'nin önde gelen 4 kulübü Artem ile ilgileniyor. Fakat biz, en iyi liglere odaklanıyoruz ve bu yönde somut adımlar atılıyor. Ayrıca Artem ve kulüp, kiralık seçeneğini düşünmüyor."

Gedson kapımızda yatarken, gelmek için herşeyi yaparken yıllarca Benfica zerre taviz vermedi. Yani Marcao meyilli diye bu bedavacı Sevilla'ya he demek zorunda değiliz. Dirayetli, basiretli yöneticilik gösterip "hayır" der isek, Sevilla ya istenen paraya çıkacaktır ya da artık bizden 3 liraya 5 köfte alamayacağını anlayacaktır.

İşte malesef tüm bunları yapabilecek adamı Campos'u kapının önüne koyup 1 lik adama 2 veren Cenk'i getirdiğimiz için Sevilla'nın tuzağına düşeceğimizden korkuyorum.

Şimdi şu var - ben forumda Marcao'nun 25-30 M kalibrasinde bir stoper olduğunu savnunanlardanım . Ama işte oyandığı lig de , milli takımda yok de değer az bir şey oyundan ziyade düşüyor. (saçma bir şey bence ama durum öyle - adamlarda biliyor kur ne kadar vs bizde trasnfer için para harcayacağız bilmemne - ona göre teklif veriyor)

Verdiğin örnekten gidelim diyeceğim fakat arada fark var. Gedson Benfica'nın banko 11 oyuncusu değildi hiç bir zaman - o yüzden aslıdna adamların zerre umrunda olmazdı bu çocuk triplere girer mi , ırım kırım yapar mı (herif GS tshortleriyle takılıyordu yani mesela). Marcao bizim banko 11 , yerinde kaptanlıkta yapmış adam.

Elbette ay tamam yavrucuğum sen üzülme diye her fiyata inme gibi bir şey demem. Ki konuşulanlarada kulak asmamakta fayda var hepsi kolpa çünkü - işin aslı satış bitmeden öğrenemeyeceğiz (illa birisi tutturdum ben doğru haberi verdim diye çıkar ortayada ) ama bir yandanda gitmek isteyen adamı "inatla" tutmak (hele 11 oyuncunsa) fayda getirmez. Gidecektir ama işte koparabildiğimizi koparmamız lazım. O da bonusudur osudur busudur 20 civarlarında bir totali en az görmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt