GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 99

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,4K
Sayfa
99/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon icinde Kereme birsey olursa bizde sol kanatta kim oynayacak
1656612145102.webp

6 - 8 ve hadi 10 no diyelim anlarım ince çalışılır - maliyetli adamsa hesap kitap yapılır onları beklemeye razıyım temmuz ayı boyunca ikinci kampa kdar hatta.

ama rotasyon/fırsat ve nispeten ucuz admalar hakkında gelişme görmemek sıkıcı

Umut Bozok mesela , ya da Solbakken vs . bunlardan çıt çıkmaması hafif garibime gitmiyor değil.

Sevilla'nin telefonu bloklanmali diyenler?
Bence de boklanmalı reyiz
Kötüledin demedim ki zaten izlemeni o yüzden tavsiye ettim maksat bir gedik bulmaksa farklı birşey bulabilirsin oyunuyla ilgili mesela

Bu lige gelipte dövülmeyen oyuncu mu var bir kaç istisna dışında

Bizim direkt lamela gibi kaliteli bir oyuncuya ihtiyacımız var o attığım video sadece fantezisi işin ki o da saha da sık sık yapmıyor bunu daha doğrusu yapacağı yeri çok iyi biliyor
Yav ben bizim ülke profilinden bahsediyorum ya leş ötesi bir profil oluştu. Bana kalsa yarın gelsin başlasın. Lamela bilinmeyen bir oyuncu değil eğer ikna edebilirsen kafasını verirse ligin içinden geçer ancak bizim taraftar profilimiz boktan 3 hafta asist yapamadığında "pezevenge bak düz gol attı da şekillisi kaldı" diye başlayacaklar. Sonra parası konuşulacak bu böyle gider. Bu bizim ülkedeki boş futbol zekasının bir sonucu maalesef..

BOTHİEEMMM

Galatasary, Eric Bothiem'in temsilcileriyle bir hamle için görüşüyor. Güven bir anlaşmaya varılabilir, bugün ilerleme kaydedildi

longari takip ediyormuş bu herifi güvenilir olabilir

1656612870934.png

Bi aralar herkes Beknaz’ı konuşuyordu şimdi doğru düzgün ismi geçmiyor. Çocuk kötü mü oynuyor artık? Emirhan en iyisi demişsin, ben 3-4 senedir Beknaz’ı bekliyordum. Onheyecan kalmadı kimsede herhalde.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Pandemiden dolayı o çocukta gerileme var veledi ülkesine gönderdiler ne yapıyor ne ediyor kimsenin haberi yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt