Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Sezon icinde Kereme birsey olursa bizde sol kanatta kim oynayacak
Sezon icinde Kereme birsey olursa bizde sol kanatta kim oynayacak
geri yollamadılarsa ilk günkü antrenmanda vardıBu emirhan kayar neden yok kampta ya da var da benim mi haberim yok hani en iyisi oydu

geri yollamadılarsa ilk günkü antrenmanda vardı
Valla inanılmaz bi futbolcu,full keyif onu izlemek @Ali Bektaş abi de cok begendi berkiyaşına göre fiziği iyiymiş
Bu emirhan kayar neden yok kampta ya da var da benim mi haberim yok hani en iyisi oydu
valla hepsi olmasa bile sezon içinde en az 3 tanesi zaten dahil olmalı yav.Transferlerin gecikmesinin bir artısı, ilk hazırlık maçlarında Baran-Hamza-Emirhan-Turap Bülbül gibi oyuncular 11'de denenebilir. Sürpriz bir performans rotasyon kapısını açar gençlere.
Bence de boklanmalı reyizSevilla'nin telefonu bloklanmali diyenler?
Yav ben bizim ülke profilinden bahsediyorum ya leş ötesi bir profil oluştu. Bana kalsa yarın gelsin başlasın. Lamela bilinmeyen bir oyuncu değil eğer ikna edebilirsen kafasını verirse ligin içinden geçer ancak bizim taraftar profilimiz boktan 3 hafta asist yapamadığında "pezevenge bak düz gol attı da şekillisi kaldı" diye başlayacaklar. Sonra parası konuşulacak bu böyle gider. Bu bizim ülkedeki boş futbol zekasının bir sonucu maalesef..Kötüledin demedim ki zaten izlemeni o yüzden tavsiye ettim maksat bir gedik bulmaksa farklı birşey bulabilirsin oyunuyla ilgili mesela
Bu lige gelipte dövülmeyen oyuncu mu var bir kaç istisna dışında
Bizim direkt lamela gibi kaliteli bir oyuncuya ihtiyacımız var o attığım video sadece fantezisi işin ki o da saha da sık sık yapmıyor bunu daha doğrusu yapacağı yeri çok iyi biliyor
Pandemiden dolayı o çocukta gerileme var veledi ülkesine gönderdiler ne yapıyor ne ediyor kimsenin haberi yoktuBi aralar herkes Beknaz’ı konuşuyordu şimdi doğru düzgün ismi geçmiyor. Çocuk kötü mü oynuyor artık? Emirhan en iyisi demişsin, ben 3-4 senedir Beknaz’ı bekliyordum. Onheyecan kalmadı kimsede herhalde.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum