Bu harbiden tier1 yapar aslindaHahaha adam toplantidan fotoyu paylasiyor. Tier 0.1ller gozumde helal olsun
Bu harbiden tier1 yapar aslindaHahaha adam toplantidan fotoyu paylasiyor. Tier 0.1ller gozumde helal olsun
Dolar 5 lirayken yaptığın anlasmayla 17 lira olduğunda yaptığın anlasmayi bir mi tutuyorsun?burada mesele 45 alıyorken 90a çıkmak
Tam bende yazdim sana simdi.Benim gozumde tier 1ler
Hayır 5 milyon euro işte onun yaklaşık 87 milyon yaptığını yazdım.
formayada mı sponsorlar4-5 stadyumdan+3-4 formadan iyi para
Allah bereket versinBayern ve Dortmund 6 milyon aliyor diyorlar. Bize ayni rakami verseler iyi olur.
benim bildiğim tam tersi yüksek oluyor genelde. sonuçta formadan daha kıymetli bişey stad isim sponsorluğuStat isim sponsorluklari dunyada dusuk degil mi ztn ustat
bence iyi para
burhan çöpTam bende yazdim sana simdi.
Burhan ve bunlar tier1
Ben de oyle biliyordum da burak secilirken arastirmistim dusuk baya dunyada. Tugay ustat da yazmis yukarda bvb bayern 6m aliyormusbenim bildiğim tam tersi yüksek oluyor genelde. sonuçta formadan daha kıymetli bişey stad isim sponsorluğu
Ilk o söyledi dün bu olayiburhan çöp
Dolar 5 lirayken yaptığın anlasmayla 17 lira olduğunda yaptığın anlasmayi bir mi tutuyorsun?
O zaman sen kapının önünde yatan araban değer kazandı diye mutlu da oluyorsundur? Enflasyon denen şeyden haberin vardır umarım.
Noldu lan Mahmoud Hassan için mi sevindin bu kadar
bozuk saatIlk o söyledi dün bu olayi
Yok sadece stad dediler.Allah bereket versinbakalim forma icinde mi olacak bu 5mnin orayi tam anlayamadim haluklardan
benim bildiğim tam tersi yüksek oluyor genelde. sonuçta formadan daha kıymetli bişey stad isim sponsorluğu