iyice yüzeysel taraftar primine göre konuşuyor ...Gökhan boş yapma. Biz ne transfer dönemleri gördük. Yeter ki adamları alsınlar.
sanki her şeyin zamanını parasını ayarlamak kolay ...
iyice yüzeysel taraftar primine göre konuşuyor ...Gökhan boş yapma. Biz ne transfer dönemleri gördük. Yeter ki adamları alsınlar.
Joao pedronun attigi goller güzel yanliz. Ama bonservis yüksek yav
Evetbayern topcusu muydu bu
Malın teki bu çocuk.
Bunu denerim ben
Bence roma ilgisi doğruysa beleşe almasın diye ortaya atılan takım biziz. Roma dan birşeyler koparmaya çalışıyorlardır. Tamam siz oyuncuyla anlaşabilirsiniz ama erkenden başka bir takıma 2 milyon bonservisle gidecek haberleridir. Oyuncu da Galatasaray ı basamak olarak kullanıp en fazla roma ya gider zaten. Direkt gitmek varken niye basamak kullansın.Düşünüyorum düşünüyorum haberlere göre mantıklı bir şey çıkaramıyorum . 2M ise 2 M - fırsat statüsünde görülen adam için bir şey değil.
yani 800 900 a kapatmayı düşünüyorlar falan benim inandığım bir durum değil - başka kulüp ile bonservis yarışıdır düşüncesi en mantıklı gelen şey bana kendimce düşününce. Yabancı kontenjanı durumuda yok (henüz)
Alip oynatabilsek var ya gedson felan yaninda bos kalirMalın teki bu çocuk.
Yetenekli ama zerre beyni yok. Yok olup gider yakında.
hala mı bahsetmediler?bahsetmediler henüz
rodoplar 5 diyor italyanlar 7-8
İtalyanlar son dönemde bonservisleri bonus dahil veriyor, böyle bir şey olabilir belki ama Salernitana vs. 6-7 teklif etti denilmişti.rodoplar 5 diyor italyanlar 7-8
Niye? Paşam brezilya milli takiminda oynadi da haberimiz mi yok? Ztn sezon icinde 8mac izinliydiMarcao 7 temmuza kdr izinliymiş.
sudan ucuzHantal gibi biraz reis. sana da öyle gelmedi mi.
7-8 çok fazla rakam
brezilyalılarda genelde izin mevzusu böyleymiş diyo izlediğim programdaki eleman.Niye? Paşam brezilya milli takiminda oynadi da haberimiz mi yok? Ztn sezon icinde 8mac izinliydi