GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 28

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440K
Sayfa
28/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünüyorum düşünüyorum haberlere göre mantıklı bir şey çıkaramıyorum . 2M ise 2 M - fırsat statüsünde görülen adam için bir şey değil.

yani 800 900 a kapatmayı düşünüyorlar falan benim inandığım bir durum değil - başka kulüp ile bonservis yarışıdır düşüncesi en mantıklı gelen şey bana kendimce düşününce. Yabancı kontenjanı durumuda yok (henüz)
Bence roma ilgisi doğruysa beleşe almasın diye ortaya atılan takım biziz. Roma dan birşeyler koparmaya çalışıyorlardır. Tamam siz oyuncuyla anlaşabilirsiniz ama erkenden başka bir takıma 2 milyon bonservisle gidecek haberleridir. Oyuncu da Galatasaray ı basamak olarak kullanıp en fazla roma ya gider zaten. Direkt gitmek varken niye basamak kullansın.

ben genel anlamda fırsat gördüğün ve TD raporu vs ye göre uygunduru aldığın nispeten ucuz adamı bekletmenin eğer kontenjandır vsdir kritieri derdi yoksa anlamsız.

bizim en kritik trasnferler 6 ve 8 olacak - orda yeterki bal yapan arı gelsin işin sonunda - hata hakkımız yok . acele karar alınmamalı o iki pozisyona, diğer her şeyi etkileyecek çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt