Serdar Alper
10 Numara!
Eğer Marcao Sevilla ile anlaştıysa, inadına 5 milyona Zenite verin. Gitmezse de kadro dışı bırakılacaksın deyin.
skill videosu varsa gönder.Bence Cenk Beach Clublarda takiliyor
Dursun yeni otel dikecek yer ariyor
Erden çalisiyor ama kimse tarafindan kaale alinmiyor yönetimde
Okan da Bizim gibi Transfer olacak diye bekliyor
tier kac olsun?Orta saha dransferi artik nefes alsin yeter mod dayim
Takimi düsmüs, yas 30 ve tek senesi kalmis. 5-6 arasi bitirmeye calismaliyiz.
Bence Cenk Beach Clublarda takiliyor
Dursun yeni otel dikecek yer ariyor
Erden çalisiyor ama kimse tarafindan kaale alinmiyor yönetimde
Okan da Bizim gibi Transfer olacak diye bekliyor
Hayırlısı hocam bakalım tek alternatifli mi. Başka isimler de var mı. Umarım en iyisi olurMuhtemelen tepki cekecegim ama ben Joao Pedro'yu pek begenmedim. Istatistikleri fena durmuyor elbette.
Pazarlama konusunda özürlü bir takımız uzun zamandır.Demekki mevzu isimde değilmiş. Marcao Texiera da olsan Baki Mercimek de olsan ligin bir değeri olmayınca bütün kulüpler cimrilikte yarışıyor.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım alırız bu herifi.
bulgur pilavindan 150 bini cukkalayip kacti herifPazarlama konusunda özürlü bir takımız uzun zamandır.
Marcao 8+2 bonusa giderse hiç yadırgamam çünkü satamıyoruz.
Camposla yeni yönetim görüşüp devam edebilirdi, çok faydası olurdu bize
Bende kuzey Afrikalı istemiyorum da eleman yetenekli olduğu için biraz futbol tarzı hoşuma gidiyor bu arada joao Pedro bana biraz rivaldo yu andirdiBir seviye oteye alip, soyadi sanirim Harit, Morocco gorur gormez kapattim renkdasim. Kuzey Afrika kokenli.... Uzgunum.
Madem transfer yok ufak bir düsüncemi paylasayim. Galatasaray formasiyla izleyemedigim için en çok üzüldügüm oyunculardan birisi. ATOM KARINCA! Biraz para göz ama skill dedin mi skill duran top dedin mi duran top majestik dedim mi majestik bir futbolcu olan GIOVINCO‘nun skillerini izleyelim rdashskill videosu varsa gönder.
Cin tonik içiyormuş adam @Hakan Motz