GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 32

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,1K
Sayfa
32/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır adamın birlikte oynadığı forvetler aşırı kazma En az 10:15 tane asistini yemişler

Bu kadar çok gol atmasını sebebi sazı eline almasından kaynaklı olabilir

Gelmesin demiyorum ama üç 4 milyon Euro dan daha fazla vermemeliyiz kesinlikle.

Maaş da maksimum 1.500.000 Euro olmalı yoksa elimizden çıkartamayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.5 hali hazirda verecek avrupa klubu doludur.

Iyi bari Joao Pedro konusunda yalniz degilmisim :) Gunduz-oglen falan girdim foruma, Pedro asagi, Joao yukari.. Renkdaslar, tamam istatistik yapmis ancak cok belli adamin vasatin bir tik ustu oldugu. Biz kac senedir ortasahasiz oynuyoruz.. Iyi oyuncular alinmali. Ismi cikanlardan bir-ikisi haric kalani geciniz diyorum acikcasi. Yabanci kontenjanimiz olmasa, uygun maliyetle gelmesinde sorun olmazdi ancak su durumda (bir suru transfer yapmamiz lazim!) anlamsiz bir caba.

Deseler ki bu sezon sampiyonluk beklemeyin, altyapi oyunculariyla devam edecez. Ona da tamam derim. Ama butcemiz bukadar, transferde gec kaldik zaten, gereken transfere gereken parayi verecegiz diyerek bu kadar yavas giderseniz taraftar da yavastan baski kurar malesef. Haftalik cikin aciklama yapin transferde ne durumdayiz falan bari. Gazetece bozuntularina bizi mecbur birakmayin

1.5 hali hazirda verecek avrupa klubu doludur.

Versinler o zaman

Sanki bulunmaz hint kumaşı da yerine başka oyuncu bulamayacakmış gibi tek oyuncu da neden inat edecekmişiz ki

Bunun gibi onlarca oyuncu bulabiliriz bu paraya çok daha gencini buluruz

Pedro’ya 7m Euro vereceğinize alın size bedava transfer

GC ailesi gene YouTube’dan transfer fetişine başlamış

Yav bu basiretsiz herife bakmayın. Baskıyı kaldıramadıktan sonra Anadolu takımında 30 gol/asist yapsa ne yazar. Ayrıca kafasından Galatasarayi silmiş bence. Eskisi gibi arma aşığı değil.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:rolleyes:
1656537551691.webp

Iyi bari Joao Pedor konusunda yalniz degilmisim :) Gunduz-oglen falan girdim foruma, Pedro asagi, Joao yukari.. Renkdaslar, tamam istatistik yapmis ancak cok belli adamin vasatin bir tik ustu oldugu. Biz kac senedir ortasahasiz oynuyoruz.. Iyi oyuncular alinmali. Ismi cikanlardan bir-ikisi haric kalani geciniz diyorum acikcasi. Yabanci kontenjanimiz olmasa, uygun maliyetle gelmesinde sorun olmazdi ancak su durumda (bir suru transfer yapmamiz lazim!) anlamsiz bir caba.
pedro bu seneki en iyi transferimiz olacak. basarisiz gecen sezonun ardindan 'allahtan pedroyu almisiz, o da olmasa kume duserdik' diyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt