GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 31

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,1K
Sayfa
31/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dfvadfva.png

adam yayın yapıyor ama surat direkt "nerede lan bu transferler?" :D

esas sorum : bu hikaye yazılan tivitter hesabının adamları mıydı YRWall dakiler ?

Emre akbabanın da bu sene attığı gol ve asistlerden böyle video yapılabilir acayip hype var bu herif üzerinde yedi 8 milyon gibi paralar verirsek büyük enayilik yapmış olacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orası öyle skillsler yanıltıcı olabilir tabi ki ama videolardan iyi duruyor bence ve istatistik açısından etkilendim birde son 3 senede kamyonla gol atmış.

Bende Afrikalı istemiyorum da eleman yetenekli olduğu için biraz futbol tarzı hoşuma gidiyor bu arada joao Pedro bana biraz rivaldo yu andirdi

Ben Arfa, bir miktar Feghouli ve Belhanda.. Durum genelde ayni. O toplumun insaninin genel problemi bu. Elbette ender de olsa iyi oyuncular cikiyor ancak biz yakin zamanda agzi yanmis klubuz. Ben Belhanda gibi kovulmus bir oyuncu yakin zamanda hatirlamiyorum acikcasi. Feghouli desen, Tum iyi donemlerini toplasak ancak 1 sezon yapar, dunyalari verdik. O yuzden, Kuzey Afrika'li oyunculara mesafeliyim, sahsen. Umarim boyle bir hata yapmayiz, kolay kolay.

Pedro’ya 7m Euro vereceğinize alın size bedava transfer

GC ailesi gene YouTube’dan transfer fetişine başlamış

Madem transfer yok ufak bir düsüncemi paylasayim. Galatasaray formasiyla izleyemedigim için en çok üzüldügüm oyunculardan birisi. ATOM KARINCA! Biraz para göz ama skill dedin mi skill duran top dedin mi duran top majestik dedim mi majestik bir futbolcu olan GIOVINCO‘nun skillerini izleyelim rdash

muazzam video. skillden skille giriyor herif.

Orası öyle skillsler yanıltıcı olabilir tabi ki ama videolardan iyi duruyor bence ve istatistik açısından etkilendim birde son 3 senede kamyonla gol atmış.

Hayır adamın birlikte oynadığı forvetler aşırı kazma En az 10:15 tane asistini yemişler

Bu kadar çok gol atmasını sebebi sazı eline almasından kaynaklı olabilir

Gelmesin demiyorum ama üç 4 milyon Euro dan daha fazla vermemeliyiz kesinlikle.

Maaş da maksimum 1.500.000 Euro olmalı yoksa elimizden çıkartamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt