sana ne birader
1-2 sun banatier kac olsun?
Valla renkdaş kaç senedir aynısını söyledik, 2 dönem forvetsiz, 1 dönem kalecisiz, 1 sezon da orta sahasız kaldık.Acele edip saçma kararlar almaktansa yavaş davranıp doğru kararları geçte olsa vermeyi tercih ederim.
Orası öyle skillsler yanıltıcı olabilir tabi ki ama videolardan iyi duruyor bence ve istatistik açısından etkilendim birde son 3 senede kamyonla gol atmış.Emre akbabanın da bu sene attığı gol ve asistlerden böyle video yapılabilir acayip hype var bu herif üzerinde yedi 8 milyon gibi paralar verirsek büyük enayilik yapmış olacağız.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende Afrikalı istemiyorum da eleman yetenekli olduğu için biraz futbol tarzı hoşuma gidiyor bu arada joao Pedro bana biraz rivaldo yu andirdi
Ekli dosyayı görüntüle 165472
Ekli dosyayı görüntüle 165471
bana güvenilir biriymiş gibi geldi. inandım ben bu adama
Madem transfer yok ufak bir düsüncemi paylasayim. Galatasaray formasiyla izleyemedigim için en çok üzüldügüm oyunculardan birisi. ATOM KARINCA! Biraz para göz ama skill dedin mi skill duran top dedin mi duran top majestik dedim mi majestik bir futbolcu olan GIOVINCO‘nun skillerini izleyelim rdash
Yes!esas sorum : bu hikaye yazılan tivitter hesabının adamları mıydı YRWall dakiler ?
Orası öyle skillsler yanıltıcı olabilir tabi ki ama videolardan iyi duruyor bence ve istatistik açısından etkilendim birde son 3 senede kamyonla gol atmış.
Melo'da hep ilk kampa gelmezdi guney amerikalilarda böyle işliyor süreç.brezilyalılarda genelde izin mevzusu böyleymiş diyo izlediğim programdaki eleman.
Tam bu resimdeki kişiEkli dosyayı görüntüle 165473
adam yayın yapıyor ama surat direkt "nerede lan bu transferler?"
esas sorum : bu hikaye yazılan tivitter hesabının adamları mıydı YRWall dakiler ?