muhabir döğüşüne kanalize olalım
Avatarımda ki reise güvenelim.O da açıklanmaz kanka, yılda statla formaya 6-7 m dolar anca verirler. 5 yılda 50 m dolar kimse vermez
buruk adam ederEmre Akbaba izlemi verdi bana , oyun icinde hic olmayan top bekleyen top ayagina geldiginde anca sut atan bir futbolcu izlemi birakti bana istatistik kasar ama oyunun icinde hic olmaz takim arkadaslarina yardim etmez kanaatindeyim.
Bu adam orta saha oyuncusu değil ki, bu yüzden yapabilir diyorum. Ronaldo'da gitti ManU'da elleri başının arasında her maç takım arkadaşlarına saydırıyordu. Bu adam bizim geçen sezonun ilk yarısında girdiğimiz pozisyonları affetmeyecek birisi. Dediğim gibi forvetlerimiz gol atsın istiyorsak topu getirecek, pozisyonları görecek kenar oyuncularına ve iyi bir 8 numaraya ihtiyacımız var. O işi yaptıktan sonra Joao zaten gol vuruşu iyi olan bir futbolcu. Anladığım kadarıyla Joao'yu en ilerisi için tek başına oynatmayacağız, Okan hocanın basın toplantısında da belirttiği gibi çift forvete kayan bir hücum anlayışımız olacak, o çift forvetin tamamlayıcısı olarak maliyetinden bağımsız Joao tam oturur. Ama ne olursa olsun o topu oraya getirecek olanlar, forveti gol beklentisine sokacak olanlar arkasında oynayan orta saha ve en az bir kanat olacak.Bizim aradığımız oyuncu profili direkt katkı "yapar"dedirtmeli.Cicaldou gibi soru işareti yaratacak profillerden uzak durmamız lazım.Ayni tereddütlü durumu Pulgar transferinde de yaşadık,olmadı.
bende inanamıyorum , olursa müthiş.Bu rakamın imkanı yok 5yıl için Stad(10 yıl=yıllık 6 milyon dolar)+ Forma(5 yıl= yıllık 5 milyon dolar) ancak bu şekildedir. Eğer 5 yıl olarak bu rakamlı sponsorluk getirirlerse helal olsun.
Tetikçi gazeteciler algı yapıyor gibi geldi bana5 yıl 85 m dolar imkansız
muhabir döğüşüne kanalize olalım
Peki Hayri Başksan soruyorum : "Pazardan aldığının KAVUN olduğunu nereden biliyorsun"
Hayatta o rakam cikmaz. Yine yaniliyor amigolar.5 yıl 85 m dolar imkansız
bişi yok videosunu günde 20kez izliyorumkingzatı unutamayız elbette
kingzatı unutamayız elbette
bişi yok videosunu günde 20kez izliyorum
o 100 milyon dolar'ın içinde 5 yıllık forma vardı.biz stadda TT ile anlaştığımızda 10 yıllığına total 100 M dolar mıydı ?
5 senelik 85 M dolar inanılmaz bir anlaşma olur.
Büyüyebilecek ve dev gibi çığ haline gelebilecek bir kartopunun oluşması = yani maddi hali düzeltirken bu şekidle, sportifte akıllı trasnfer ve istikrarlı başarı ile 3-5 senede borçlarından çıkman seni Türkiyenin dominant net kulübü yapar.
güzel güzel - yeterki doğru çıksın bu tür haberler