GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 41

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,4K
Sayfa
41/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim aradığımız oyuncu profili direkt katkı "yapar"dedirtmeli.Cicaldou gibi soru işareti yaratacak profillerden uzak durmamız lazım.Ayni tereddütlü durumu Pulgar transferinde de yaşadık,olmadı.
Bu adam orta saha oyuncusu değil ki, bu yüzden yapabilir diyorum. Ronaldo'da gitti ManU'da elleri başının arasında her maç takım arkadaşlarına saydırıyordu. Bu adam bizim geçen sezonun ilk yarısında girdiğimiz pozisyonları affetmeyecek birisi. Dediğim gibi forvetlerimiz gol atsın istiyorsak topu getirecek, pozisyonları görecek kenar oyuncularına ve iyi bir 8 numaraya ihtiyacımız var. O işi yaptıktan sonra Joao zaten gol vuruşu iyi olan bir futbolcu. Anladığım kadarıyla Joao'yu en ilerisi için tek başına oynatmayacağız, Okan hocanın basın toplantısında da belirttiği gibi çift forvete kayan bir hücum anlayışımız olacak, o çift forvetin tamamlayıcısı olarak maliyetinden bağımsız Joao tam oturur. Ama ne olursa olsun o topu oraya getirecek olanlar, forveti gol beklentisine sokacak olanlar arkasında oynayan orta saha ve en az bir kanat olacak.

Bu rakamın imkanı yok 5yıl için Stad(10 yıl=yıllık 6 milyon dolar)+ Forma(5 yıl= yıllık 5 milyon dolar) ancak bu şekildedir. Eğer 5 yıl olarak bu rakamlı sponsorluk getirirlerse helal olsun.
bende inanamıyorum , olursa müthiş.

he şu ufak ihtimali düşünüyorum : bu adamlar Cheslea ve Milan'a da gidecek - yani bir atılım kafası - onlara zaten baya paradır - bizde arada bu rakamı koparırsak muazzam

1656540667642.webp
1656540697096.webp

Hani nerde beklenenler?
Medet umdum senelerce
Acılar hep doludizgin
Yine hayır yok gecelerden

Vakit geç olmuş, dönülmez yolmuş
Yürek bin pişman
Bundan böyle bana meyler dost
Geceler düşman

biz stadda TT ile anlaştığımızda 10 yıllığına total 100 M dolar mıydı ?

5 senelik 85 M dolar inanılmaz bir anlaşma olur.

Büyüyebilecek ve dev gibi çığ haline gelebilecek bir kartopunun oluşması = yani maddi hali düzeltirken bu şekidle, sportifte akıllı trasnfer ve istikrarlı başarı ile 3-5 senede borçlarından çıkman seni Türkiyenin dominant net kulübü yapar.

güzel güzel - yeterki doğru çıksın bu tür haberler
o 100 milyon dolar'ın içinde 5 yıllık forma vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt