GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 42

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,4K
Sayfa
42/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız adamların aklında gelecekte ülke furboluna çökme gibi bir plan varsa ve biz bu Galatasarayı alırız diye düşünüyorlarsa akıtırlar parayı. Topraktan çıkanın vergisinin fitresini verseler tüm ligi 3 kere alırlar.

Tottenham bu ndombalağa 60 milyon euro yu nasıl vermiş ilginç işler

Biz tarık çamdala 5 milyon verdiğimiz de karalar bağlamıştık bunlar da peygamber sabrı varmış

Link versenize olm niye porsiyon porsiyon yaziyonuz

GscimbomMobile
af.webp

hiçbir şey bilmiyorum. tahmin edemiyorum çünkü bir şey olur o bir şeyin üzerine bir şeyler gelir olur derim.
şimdi bir şey yok ki? bir şey yok. olmayan bir şeylerin üzerine bir şeyler geldi. ne olacak? abi bir şey yok şuan ortada! bir şey yok! bir şey yok ve gelen bir şeylerin olan bir şeyin üzerine bir şey olmasını anlarım ama olmayan bir şeyin üzerine...(gülüşmeler)

Yarin 85 den olur yine 45, sonra ufak bi dil sürcmesi oldu derler ayini qatar kuveyt olayinda ki gibi olur biter. Nasilsa atmak bedava.

o 100 milyon dolar'ın içinde 5 yıllık forma vardı.
olabilir - yani sonuçta benim hatırladığım en net gelir anlaşmalarından biriydi uzun süreli. forma +stad çok aryı bakamıyorum , genel olarak sponsor gelirleri kafasındayım.

o zaman dolar /euro neydi bugünün 8de biri 10da biri falan olabilir şaka değil - o yüzden gidipte 85 M dolar bağlanırsa çok şaşırırım pozitif anlamda.

Kaldıki bunun TL karşılığı artma ihtimalide var - önemsiz olmakla beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt