Samet Çiftçi
Sarı Üye
Aynen dinliyorum Serdar Kelleci güzel konuştuYon serdar kelleci bişey demiyor. Canla harunun görüşüne katılmıyorum diyor
Aynen dinliyorum Serdar Kelleci güzel konuştuYon serdar kelleci bişey demiyor. Canla harunun görüşüne katılmıyorum diyor
Toplatılarının fotografı danyal reis istemişti.
Kimin toplantısıToplatılarının fotografı danyal reis istemişti.
Naci bizi mi koparıyon nabiyonToplatılarının fotografı danyal reis istemişti.
Benim reis kimin olacak sponsporluk işi işte.Kimin toplantısı
o bana bir ara devamlı oluyordu - fena piskopata bağlamıştım .şu an bu sayfa dejavu yaptı bende daha önce aynı postları gördüğüme eminim
Bugün canla harunu fena linçlediler iyi de oldu
Bunlar arap mı şimdiBenim reis kimin olacak sponsporluk işi işte.
Git biraz hava al olm sabah akşam forumdasnşu an bu sayfa dejavu yaptı bende daha önce aynı postları gördüğüme eminim
Onu gökhana söyle fotoğraf benim değil ki oradan aldım buraya attımNaci bizi mi koparıyon nabiyon
GscimbomMobile

Onu gökhana söyle fotoğraf benim değil ki oradan aldım buraya attım![]()
Oyuncuyu tanımıyor. Solda oynar diyor, santrafor oynar diyor. ne alakası var yav. Adam saf sağ kanat.Serdar Kelleci babalıyor solbakken hakkında "zerre bakmam maliyetine - müthiş iş olur" ...yönetim bak basında bilinen adamda böyle diyor... hadi bitir şu işi
ben perfomans yorumuna bakmıyorumda - böyle genelde tanınan adamların "maliyetine bakmam, bu fırsat kaçmaz" kafası oldukça hoşuma gidiyor.Solbakken'in santrforluk ile uzaktan yakından alakası yok. Boyuna posuna bakıp santraformuş gibi yorum yapan Serdar Kelleci'ye bu toplara girmemesini tavsiye ediyorum.
arap ve sünnetliBunlar arap mı şimdi
Tam bi Sneijder golü0.40 da hadi bir şekilde attı diyelim, 0.57 ne mubarek adam?
dursun başkan matrixteki birşeyi değiştirdi kesin.şu an bu sayfa dejavu yaptı bende daha önce aynı postları gördüğüme eminim