3 gündür buradayım7/24 ofisteyim. Calisiyor muyum? Tabiki de hayir? Peki ne yapiyorum. Twitter advanced search kismina girip dünyada mevcut olan 7111 dili teker teker Galatasaray ile birlestirip haber var mi diye bakiyorum.
Mobil uygulamasini diyorsan üyeligimi iptal etmis bulunmaktayim. En Son girdigimde Hocamizin Torrent olmasina ragmen Fatih Hocam tarafindan karsilanmistim. "Selam Kemal ailemize hosgeldin" diyordu. Hocami özledimYeni forvetimizi beğendin mi app'ten bildirim geldi şimdi King kong diye birini almışız![]()
transfer açıklama videosuna şu görseli koyun @erdentimu @dursunözbek @galatasaraysk3 gündür burdayım
Ekli dosyayı görüntüle 165564
Karakter olarak bilmem ama ilk 10 dk Arda'nın futbol bakışını beğendim.
Arkada açtım, bakalım ne anlatmış.
"Galatasaray langirt" mi?3 gündür burdayım
Ekli dosyayı görüntüle 165564
Altyapı ve oyun hakkında konuştu şu ana kadar. Düşüncelerini beğendim, arkada açtığım için itici mimiklerini de görmüyorum. İyi oluyor. Neyse iyi bir td olabilir.karşısındaki herifin futbolla alakası olsa aslında güzel bir chat olurmuş ama bitince bu neydi yha diyecen
Sırf o yüzden izlememiştim ama altyapı sahalarını doğru şekilde eleştirdiği bir videoya denk geldim. Bir bakayım dedim. Arkada açtım mimiklerini vs görmüyorum.Nasil tahammul ediyosun bu adama ustad. Sesini duydugum an sovesim geliyor
transfer açıklama videosuna şu görseli koyun @erdentimu @dursunözbek @galatasaraysk
calcio mercato della kelimelerinin anlamını öğrendim şimdilik."Galatasaray langirt" mi?
ebesin nikahi
ebesin nikahi
calcio mercato della kelimelerinin anlamını öğrendim şimdilik.
bu pedro transferi 1 ay daha falan uzarsa benim eşgal
Joao Pedroyu isteyen Batmansporludur