Serdar Alper
10 Numara!
Transfer hariç herşey konuşuluyo
Konuyu saptir sonra yeter de. Güç zehirlenmesi yaşıyor olabilir misin Liboş beyNeyse konu raydan çıktı arkadaşlar uzatmayalım lütfen. Güldük eğlendik yeter.
İptal olması için bir çok kişi araya girmiştir bile.Araplardan bu parayı koparirsak yalı çocuğu hasedinden çatlar
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbol konusmayada izin vermiyosun.biz dun gece eski efsanevi futbolculardan bahsettikKonu icerisinde konu basligina dair bir mesaj/yorum birakmakta zorlanan uyelere tavsiyem, erkenden hafta sonu tatile cikmalari.
Aksi halde suresiz konudan atilacak kisileri az cok belirledik.
Iyi gunler.
Solbakken hk. düşüncelerin nelerdir?Konu icerisinde konu basligina dair bir mesaj/yorum birakmakta zorlanan uyelere tavsiyem, erkenden hafta sonu tatile cikmalari.
Iyi gunler.
Barca yerinde olsam kesinlikle vazgeçerim bu transferden.Sevilla'ya böyle net durmalıyız
Bence elde Kerem ve Yunus gibi 2 sprinter adam varken profil olarak doğru bir isim. Yaşı hala genç ve çok cüzi miktara bitebilecek olması da alınabilir bir risk. Bence iyi hamle olurdu.bizim takımda iki pas yapamayacak o kadar çok adam var ki. gerçekten hoca üçgen bir biçimde birbirimize pas atacağız dese bile o üçgeni kuramayıp zinciri bozacak oyunculardan iki pas yapabilen oyunculara evrilmemiz çok elzem.

Hala isimsiz topçu kovalıyolar geçen sene ders olmamış. tarzın çok hoş15+2 milyon sonra ki satıştan % 20 pay verin vermiyorsanız s gidin diye Sevilla'ya cevap verilmelidir.
Bundan sonra başlık altında boş yapanları forum yönetimine bildireceğim
İyi forumlar
Büyük yetenek, ama yıllarca alt seviye takımlarda oynamasının da bir nedeni var.Joao Pedro geldi mi
ıssız acun geldiJoao Pedro geldi mi
ben istemiyorum gelmesiniBüyük yetenek, ama yıllarca alt seviye takımlarda oynamasının da bir nedeni var.
İş disiplininin, sahadaki çalışkanlığının düşük seviyede olması.
ONUR Liboşu atarsan admirim herşey duzelecektirKonu icerisinde konu basligina dair bir mesaj/yorum birakmakta zorlanan uyelere tavsiyem, erkenden hafta sonu tatile cikmalari.
Iyi gunler.
Neden?ben istemiyorum gelmesini