GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 353

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,9K
Sayfa
353/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Pedro 15 gol atar ama 5-6 asist yapar Max çok iyi bir gezgin forvettir Fox in the Box denen türlerden ben onca habere rağmen hala daha alabileceğimize inanmıyorum ama bir mucize oldu geldi diyelim bu adam oyun kurmuyor savunma önünde top almaya gelmiyor demeyin çünkü tarzı o değil tarz olarak Talisca ve Guliano tarzı ikinci forvetlerden arkasına alinacak oyuncuların 6 numara olanının daha sert ve defansif yönü daha kuvvetli 8 numaranın da Deeplying Playmaker denilen gerideki oyun kurucu olması gerekiyor organizatör olması gerekiyor.

Fazla uzun bir yazı oldu ama oyuncuyu tanıtma bakımından bilgilendirmek istedim sürekli gelmez gelmez dememin sebebi de oyuncunun çok üstün bir oyuncu olmasından dolayı hem zor görmem hem de biraz totem yapmamdandir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

norway.gif

açiim geriden izliyeyim bari

Arkadaşlar Pedro 15 gol atar ama 5-6 asist yapar Max çok iyi bir gezgin forvettir Fox in the Box denen türlerden ben onca habere rağmen hala daha alabileceğimize inanmıyorum ama bir mucize oldu geldi diyelim bu adam oyun kurmuyor savunma önünde top almaya gelmiyor demeyin çünkü tarzı o değil tarz olarak Talisca ve Guliano tarzı ikinci forvetlerden arkasına alinacak oyuncuların 6 numara olanının daha sert ve defansif yönü daha kuvvetli 8 numaranın da Deeplying Playmaker denilen gerideki oyun kurucu olması gerekiyor organizatör olması gerekiyor.

Fazla uzun bir yazı oldu ama oyuncuyu tanıtma bakımından bilgilendirmek istedim sürekli gelmez gelmez dememin sebebi de oyuncunun çok üstün bir oyuncu olmasından dolayı hem zor görmem hem de biraz totem yapmamdandir

sen niye bu kadar şey ettin anlamadım, Galatasaray markasını kullanmayı bilen adam olsun yeterki , 30 üstü Pedro kim yaw, sanki Sneijder

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Akbaba 'nin İtalya şubesi gibi algıladım.Aslinda ben daha çok BJK'den giden Alex Texeria'ya benzetiyorum.Yaşı da soru işareti,30+ olduğu için her an beyaz bayrak sallayabilir.Tuta da bilir patlaya da bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt