GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 354

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,9K
Sayfa
354/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedro yem bence ama bakalım... Sürpriz birileri gelcek diye düşünüyorum. 7 istenilen adama 3 teklif etmek tuhaf biraz. Zaten 7 etmezde kabul edilmiycegini bile bile teklif yapmak ilginç. Oyuncu 30 üstü seviyesine gelcek. Sağlam yıllık ücrette isteme ihtimali var. Birde tam bir 10 numara değil. Açıkçası paslarıni düşününce 10 numara diyemiyorum izlediğim kadari ile. Bitiricilik ve adam eksiltme ok ama 10 numara dediğin adam tam bir pasör olmalı. Şut kalitesi çok iyi olmalı. Ha Okan hocanın sistemine uyar ona bişey diyemem. Ben yinede bunun yem olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Severek okuyorum,ben normalde uzun yazi okumam ama seninkileri okuyorum.çünkü bilgine inanıyorum
sevgili sergen ve @Emre Zeytinli degerli ince dusuncelerinizden dolayi tesekkur ediyorum.

joao konusunda - gerek gorulurse -resmi durumdan sonra 'bir kac sey karalamak isterim.
basliga genel anlamda donecek olursak;
bu transfer sonrasi DM bolgesine ivedi bir sekilde agirlik verilmeli akabinde sag bek.
DM icin tercihim; *marcos senna tipolojisinde bir oyuncu. kanimca*william bu denklmde en yakin profildi .

emre kaplan,yakup cınar ,samiyen hesabı,transferweb bi bok bilmeyen,bilmediği için bolca da sallayan andavallar.bunlara itimat edenler var hala

3 milyonu kabul et iste, ne 7 milyonu !!!
cagliarinin pazarlık gucu yok yav. adam sozlesmesinin son senesinde. bedavaya gitmesini goze alamazlar. eger adamın kafasında sozlesmesini bir sekilde tamamlayıp seneye serbest oyuncu olarak daha yuksek maasa imza atmak gibi bir plan yoksa bu transfer olur. italyadaki diger talipli takımların bizim maas teklifimize yaklasabilecegini sanmıyorum.

sen niye bu kadar şey ettin anlamadım, Galatasaray markasını kullanmayı bilen adam olsun yeterki , 30 üstü Pedro kim yaw, sanki Sneijder

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sneijder olup olmaması değil olay adamın bulunduğu ülkede milli takımına dahi seçildiği ülke de oldukça iyi bir piyasası var Avrupa kupası olmadan İtalya'da rahat rahat takım bulabilecekken neden gelsin benim mantığım bunu almıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar Pedro 15 gol atar ama 5-6 asist yapar Max çok iyi bir gezgin forvettir Fox in the Box denen türlerden ben onca habere rağmen hala daha alabileceğimize inanmıyorum ama bir mucize oldu geldi diyelim bu adam oyun kurmuyor savunma önünde top almaya gelmiyor demeyin çünkü tarzı o değil tarz olarak Talisca ve Guliano tarzı ikinci forvetlerden arkasına alinacak oyuncuların 6 numara olanının daha sert ve defansif yönü daha kuvvetli 8 numaranın da Deeplying Playmaker denilen gerideki oyun kurucu olması gerekiyor organizatör olması gerekiyor.

Fazla uzun bir yazı oldu ama oyuncuyu tanıtma bakımından bilgilendirmek istedim sürekli gelmez gelmez dememin sebebi de oyuncunun çok üstün bir oyuncu olmasından dolayı hem zor görmem hem de biraz totem yapmamdandir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cok ustun bir oyuncu dedigin adamla ilgilenen takimlar cok ustun degil ama. O kadar zor transfer degil. Ilgilenen takimlar Torino, Salernitana ve Monza. Bir de son yillarda dususte olan Valencia.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt