Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim için gelmişler reis :D Onu söylememişsin :D
22208.webp

Bu haftada gelen giden olmazsa yangın tayfayı ivedilikle görev başına davet ediyorum. bayram haftası zaten yaprak kımıldamaz ayın 18'i olur. 5 ağustosta ligin ilk haftasını oynayacağız. böyle giderse en iyisini alacaz diye diye 8 eylül günü hâlâ transfer bekliyor olacağız.

Şimdi peki yönetim bu aşamada ne yapabilir? Ortada bir yangın var. Bu yangın su ile sönecek bir yangın değil, buna köpükle müdahale etmek lazım. Ben yönetimin yerinde olsam 10 numara+forveti bu hafta şakkadanak açıklarım. Şaşırır yangın tayfa hiç beklemedikleri bir hareket. Nasıl alıyorlar, demek ki bu yönetim gerçekten paralıymış diyecekler. Nabızlar mutlaka düşecek. Ama biraz yavaş düşecek. Yönetimin pili bitecek diye bekleyecekler. Arkadan 2 orta sahayı daha şakkadanak açıklayacak yönetim. Yetmedi mi? Ertesi hafta Mert Müldür+ Denayeri de satın alırım. Çil yavrusu gibi dağılırlar zaten ondan sonra.

bu filmi daha önce 950 kez izlemiştim.

isimler farklı söylemler hep aynı. bu işin sonu ligin ilk maçına taylan berkan gomis cicaylı kadroyla ilk lig maçına çıkmaya doğru gidiyor

berkan ve taylan yerine 2 tane orta saha gelmeden messiyi ronaldoyu getir yine bi cacık olmaz

Şu botheimla falan uğraşmayın ya bizim Mustafa daha iyi bu adamdan.

Ya çok net bi santrafor alınsın Mustafa satılıp, ya da Mustafaya bi şans daha verilsin. Başka bi genç alıp deneme yapacağıma elimdekini değerlendirmeye bakarım, fb deplasmanıyla bjk maçını nasıl aldığı unutulmasın bu çocuğun

Ligin baslamasina sadece 30 gün kaldi. Yeni oyuncular ne ara alisacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt