GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 391

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,8K
Sayfa
391/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasın seçim öncesi herşeyimiz hazır diyen ikinci yönetim vakası.
Burak Elmas ı aratmıyor Dursun Özbek.
Allah aşkına şu scout şefi Emre yı bi gönderin bırakın duygusallığı 100 transfer yapsam 2 sağlam adam çıkar. ne hale geldi rezil haldeyiz

Şöyle muazzam kadro kuracağız, böyle world class isimler alınacak diye gazlayıp durdular.

Transferler kampa yetişmedi sezonun başlamasına 1 ay kaldı ligin ilk maçında Berkan Taylan Cicaldau ortasaha izleyeceğiz inanilir gibi değil !!!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1656941151251.gif

Bizim yapmamız gereken hamleleri iki senedir Trabzonspor yapıyor ister beğen ister beğenme adamların iki kanadında da garanti oyuncular var bir tarafta Visca diğer tarafta Trezeguet gayet yeterli adamlar ligde çok iş yaparlar ...

Ben trezegeyi biz alsaydık elde patlardı.Şimdi trabzon daha oturmuş ve sistemi olan bir takım olduğu için yarar sağlayabilir.bizim trabzondan daha iyi kadro kurmamız lazzım.işte trezegeyi trabzonda alabiliyor.
Öyle bir kadro kuracaksın ve bunları hepsini ezmek için bizim aldığımız adamları ligde kimse alamayacak.

burada trabzonun çapı doğrultusunda alabileceği en iyi adamları aldığınıda düşünüyorum.Trabzona oyuncu getirmek çok zor.trezege trabzona göre iyi transfer olabilir ama bize göre iyi değil..
Burada genel olarak demek istediğim trabzon çapına göre gayette iyi transferler yapıyor.Emin ol başındaki adamlar,bjkyide katıyorum bizim başımızda olsa gene başarılı olur..

Bizim her anlamda avantajlı olmamıza rağmen transfer dönemleri rezil geçiyor.

Evet bu yönetimden umutluydum.Hala geç değil hala umudum var ama..Her geçen gün açıklamalar olsun çıkan haberler olsun bendeki umut eksiye doğru gidiyor.

Geçen sene yaşananlar unutuldu.Keşke geçen sene ligde yarışırken transfer yapılabilse diyorum.Herşey,oynanan rezil futbol unutuluyor.
Tek korkum ilk başda 7,8 ilk 11 oyuncuya ihtiyac vardı deniliyorsu..Ondan sonra bu düşüyor 4,5’e en sonda iki orta saha transferi bize yeter demeye başlayacak taraftarlar.Zaten iş bilmez polyana taraftarlar bunu demeye dünden razı.
İnşallah buralara gelmez..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenabet Babel'i gönderdiğimizden bu sene içim çok rahat...

Alah'ın belası herif bize geldiğinden beri talihsiz sakatlıklar kaza bela bizden eksik olmuyordu.

Bakın bu geldiğinden beri hiç şampiyon olamadık. İlk geldiği sezon bunu devre arası Ajax'a gönderdikten sonra takım şahlandı pandemi olmasa şampiyonduk. Aynı dönem Kadıköy'de bu yokken galibiyet aldık. Sonra bu geri döndü laneti ile birlikte... Gerisini biliyorsunuz zaten.

ABV Belmas ve çaycı Torrent!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt