GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 395

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,6K
Sayfa
395/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu joao pedroyu ister misin diye sorsan kimse istemez

Ama adı geçti iş ciddiye binince millet hemen kimse yoğurdum ekşi demez moduna girdi

Trezeguet o pedrodan daha iyi futbolcudur aksini iddia eden su topu izlesin

Ayrıca yaşı da genç

ver lan o zaman 25 milyon euro!

Sevilla Sportif Direktörü Monchi: "Marcao, filtrelerimizden başarıyla geçti ve transferini düşündüğümüz oyuncular listesine girdi. Sadece agresif bir stoper değil, aynı zamanda sol ayaklı. Pasör özellikleri var. Aklımızda belirlediğimiz profile tam olarak uyan bir stoper."
Eger bu gercekse Monchi'yi sabaha kadar doveceksin. Bu kadar ovguye 8 + 2 teklif. 18 + 2 yaptim

FW0E_QjX0AEOOcL

Joao pedro ve 6 no 8 no elzem olanlar gerisi iyi kötü var kerem yunus mohamed kötü bir hat değil orta saha alınsın kısa vadede yeterli

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İstediğin kadar orta saha al kerem yunus mohammed hattıyla işimiz çok zor olur.

Israrla her sene gözümüze gözümüze sokulmasına rağmen şu ligde ofansın ist düzeyse alıp götürüyorsun.Bakın orta saha bile demiyorum kanat ve forvetin.tabiki hepsi önemli ama kanat ve forvet oyuncuları iyi olacak arkadaş şu çöp ligde.Fark yaratacak.
Sen türkiyenin en büyük takımısın.Diğer oyunculardan daha iyi en iyisi olacaksınki bunların hepsini ezeceksin.

Ama bizde şimdiye ladar bırak başımıdaki yöbeticileri taraftarda vizyon yok taraftarda.Yok u pahalı yok bu gelmez yok şu kadar transfer yeter.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yunusu ilk defa yapılan bir kadroda gördüm doğru olanda bu bence. Solbakken bizde olup yunus da bodolu bir genco olsaydı yunus için ortalık yanardı ama tersi olunca kadrolara bile giremiyor.
Yunus'un daha ne yapması bekleniyor oynamak için anlamıyorum.

Herkes yabancı sevdalısı olmuş.

KARDEŞ ELMA ARMUT KIYASLIYIP DAR VİZYONDAN ALGI YAPMAZ MISIN

Kardeş sen kıyasla biz dinleyelim

Joao pedronun trzeguet ten üstün yanı neymiş

Hadi anlat bize

Elma armut arasında ne fark var görelim

Küme düşmüş takımdan geliyor ama haklısın biri elma biri armut yaşı da büyük kart elma mı oluyor o zaman pedro ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt