Sapıksın.ortasaha dır. Suludur, tatlıdır, sıcacıktır hafif tüylüdür
Sapıksın.ortasaha dır. Suludur, tatlıdır, sıcacıktır hafif tüylüdür
kank adam italya mt de de 10 numara giymiş30 yaşında küme düşmüş takımın artıklarını trezeguetten iyi diyorlar
Trezeguet in bu ligde ki performansı ortada premier ligde tutmasa da iyi oynadığı onca maç var ve pedrodan daha genç
Şampiyonlar liginde oynatıp para da kazanabilirsin
Biz pedrodan yiyeceğimiz kazıkla kalırız bu yönetimle bu kafayla
Ya uyma kardeşim şunlara 30 yaşında ki adamla trezegueti bir tutmasın kimse bu sene şl liginde oynayacaklar piyasa yaptırıp satadabilirler
Biz pedrodan yiyeceğimiz kazıkla kalırız buraya yazıyorum
Ne on numarası bize küme düşmüş takımın on numarası falan lazım değil
aynı pozisyon bile degiller şevki ya çıldırtıyorsun beni git bi googlle kullan internete girmeyi biliyorsn
marcao'da düşmüş takımdan geldi nold
beyaz tv cosplay yapıyoz
İtalya Seri A'da düzenli yüksek katkı veren Milli takıma kadar çıkmış adamı istememekte bir şey artık.Bu joao pedroyu ister misin diye sorsan kimse istemez
Ama adı geçti iş ciddiye binince millet hemen kimse yoğurdum ekşi demez moduna girdi
Trezeguet o pedrodan daha iyi futbolcudur aksini iddia eden su topu izlesin
Ayrıca yaşı da genç
"30 yaşından sonra kendi ülkesinin milli takımında bile oynayamamış, İtalya'ya yancı olmuş."kank adam italya mt de de 10 numara giymiş
Kardeşim aynı pozisyon olması çok fark etmiyor ki
Ofansta verdiği katkıya bakacaksın trezeguetin bu ligde yaptıkları ortada
Net adamı almayıp ne olacağı belli olmayan biriyle kumara giriyoruz yaşıda 30 ayrıca
Kulübün parasını düşünmek taraftarlık görevimiz bizim kumara girecek vaktimiz kalmadı net adamlar şart bize
20 den yukarı versin yeter20 mi versin 25 mi?
Karar ver bence.
30 yaşında küme düşmüş takımın artıklarını trezeguetten iyi diyorlar
Trezeguet in bu ligde ki performansı ortada premier ligde tutmasa da iyi oynadığı onca maç var ve pedrodan daha genç
Şampiyonlar liginde oynatıp para da kazanabilirsin
Biz pedrodan yiyeceğimiz kazıkla kalırız bu yönetimle bu kafayla
Ya uyma kardeşim şunlara 30 yaşında ki adamla trezegueti bir tutmasın kimse bu sene şl liginde oynayacaklar piyasa yaptırıp satadabilirler
Biz pedrodan yiyeceğimiz kazıkla kalırız buraya yazıyorum
Ne on numarası bize küme düşmüş takımın on numarası falan lazım değil
Gökhan, narkoz hala damarlarımda dolanıyor. Kötü şeyler yapabilirimSapıksın.
Hayırdır geçmiş olsun?Gökhan, narkoz hala damarlarımda dolanıyor. Kötü şeyler yapabilirim
İtalya Seri A'da düzenli yüksek katkı veren Milli takıma kadar çıkmış adamı istememekte bir şey artık.
Ya renktaş Pedro 30 yaşında yaşlı diyorsun da
Ee Trezegue'nin yaşı kaç ki
Çok da genç sayılmaz Trezegue'de