GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 400

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,5K
Sayfa
400/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ligde iş yapmayan mı ?

Siz gözlük takın kardeşim bizim ligi izlerken o diagneye verilen 13 nasıl niçin neden verildi bir araştırın gelin gözünüzü seveyim ya

Bu ülkeden kaç oyuncu premier lige transfer oluyor
"Bizim lig dışında iş yapmayan" okuduğunu anlamak önemlidir. Cenk Tosun'da gitti Premier lige, Etebo'da PL'den geldi.

Var bi hayalimiz
333014-1494490432.jpg

Hep söylüyorum bizim klübün borcu söylendiğinden kat kat fazla kimse nakit sıkışıklığı çekmiyor
hadi fenerde ali koç var bu vasıfsız bjk başkanı parayı nerden buluyor 4 milyar borcu olan bjk senelik
3,5 milyon euro ücretle adamı rahatlıkla alıyorsa bizim borcumuz demekki 5-6 milyar gizleniyor
aksi takdirde izahı yok mantığa sığmıyor her gelen yönetim aynı sıkıntıyı çekiyor nur çebi cebinden kaç para koyabilir dursun gibi bir adam

Bizim başımıza gelen adamlar sözde Galatasaraylı..fbjk bu konuda bizim çok önümüzde.Adamların başkanlarıda yöneticileride taraftar gibi.Bizimkiler hobi niyetine takım tutuyor.Hepsi sözde Galatasaraylılar.

İşte bu yüzden erden timura güveniyoruz..en az bir taraftar kadar bağlı klübüne.İnşallah adam gibi transferler yapılır.

Kaliteli oyuncular alınsında geç olsun diyorum.Onada kabulüz.
Fakat sürece bakıyırsun,ortada dönen paralara bakıyorsun..Her zamanki gibi üç kuruşun hesabı yapılıyor.
Arkadaş o zaman kaliteli kadro nasıl kurulacak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

25 gunluk yonetim notum

5 uzerinden

Transfer 1 (abdulkerim transferine o 1)
Seffaflik 0
Iletisim 0
Planlama 0
Maddiyat 0
Maneviyat 0
PR-Sunum 0
Kurumsallik 1
Insaat 5
Aktivite 0
Umut 0
Teknik Ekip 1

Bu ne ulan bu nasil bir baslangic boyle

Koca Galatasarayin albenisi kalmadi

Rezillik resmen bgsyi bu hale getiren herkesin abv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt