Sami Karakoç
İmparator
Ts alioski icin girisimlere baslayacakmis
Kap gelecek olsaydı havası olurdu
Seneye Fener’e yollar Acun bunu. Hull’lulara acıyorum.
Herifler hallerinden memnun
Twitter altı postlara bak bir çoğu profillerine türk bayrağı koymuşlar![]()
Bi tane eksiksiz transfer sezonu geçirdiğimizi hatırlamıyorum. Eren Derdiyok'la sezona girdiğimiz oldu, stoper yedeği olmadan sezona girdiğimiz oldu, 4 sağ bekimizi topladığında 1 sağ bek etmiyordu bir ara, orta sahayı söyleme gereği duymuyorum. Sanki önemli oyuncularmış gibi Ömer Bayram'a 3, Taşdemir'e 2 sene zamlı sözleşme verildi. Ulan boş bıraksan biri tff 1.lige, diğeri süper lig'de düşmemeye oynayan bi takıma yedek filan olmaya gider. Kimlerle uğraşıyoruz anlamak mümkün değil. Bugün Boey ve Omar'ı topla bi tane sağ bek çıkmaz muhtemelen.O da doğrudan Dursun Özbek yönetimine yazar, seçim döneminde cüzdan sallaması ben ve arkadaşlarım paralıyız demesi daha seçildikten 3-4 hafta sonrasında sorun olarak bize dönüyorsa bu yüzden çok başı yanar
Tamam Galatasaray taraftarı olarak kendimi bildim bileli lig başladığı gün bile hala takımın eksiklerini konuşmaya, hala transfer konuşmaya alıştım da şu takıma 2 tane orta saha alıp gelmek bu kadar da zor olmasa gerek
Sana 50 tane argüman sunsam boş. İçi boş seylerle kendi kafada göre dolduracaksın.Kaç gündür videosunu soran sorana göz önünde dediğin oyuncunun
Boş konuşuyorsunuz kardeşim
Alakası yok demekle olmuyor o iş
İddia ettiğin şeyin altını doldur
Yazarsın ikisi arasında ki farkları kıyaslanıp kıyaslanmayacağını görürüz
30 yaşında küme düşmüş cagliarili pedro ile 27 yaşında daha önce bizim ligde kasımpaşa gibi bir takımda üstdüzey performans vermiş ve o performans sonucu direkt premier lige transfer olmuş oyuncuyu kıyaslamam demek sutopu izleme sebebidir sana söyliyeyim.
Bizim amacımız şampiyon olmaksa bu ligde iş yapmış vereceği katkı az çok tahmin ettiğimiz oyunculara yönelirsin
Gider cengiz ündere yapışırsın trezeguete yapışırsın Birinci sınıf olmasa da oralara yakın oyunculara bakarsın
Real madridli isconun adı geçti mesela öyle adam getireceksin biz 10 gündür pedro aşağı pedro yukarı sanırsın de bruyne
Sneijder drogba melo gibi oyuncuları getirmiş kulübüz kim takar 30 yaşında ki pedroyu
Mevcut kadromuza pedro olsa ne olmasa ne oynat babeli bir yıl daha üç aşağı beş yukarı aynı oyunu oynar pedroyla
Babel hollanda milli takımının banko oyuncusuydu mesela daha geçen yıla kadar
Hani italya milli takımında oynamış ya pedro 1 maç bazılarının argümanı bu trezeguetten iyiymiş o yüzden)
Hem bizim gem tjknin formaları iyi değil
Sana 50 tane argüman sunsam boş. İçi boş seylerle kendi kafada göre dolduracaksın.