GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 422

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440K
Sayfa
422/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salitarna gibi kumede kalmaya icin santraforluk yapmaya gidiyor haahahaa

ayni skov olsen gibi 1 sene sonra belcikaya kiralanir

aptal herif

bizi neden sevmedin
1656958893753.webp

kumede kalmak icin oynamam istiyorsa

gule gule

Tek olayımız yüksek maaş vermekti ve birazda taraftar vs diye geliyorlardı.Artık maaş veremiyoruz kaliteli adam getirmek çok zorlaştı.

2 sene önce 5 milyon euro versen vergisi vs 40 milyon tl idi.
Şimdi 2 milyon euro versen vergi ile 60 milyon tl yapıyor daha primler yok.

Hal böyle olunca salernitana,almeria fln oyuncu kaptırmaya alışıcaz gibi.

Aglamak sizlanmak degil mesele ama batik durumda elektrik faturasini odeyemeyen bjk ta baskan degisti ahmet nur cebi geldi

Fikret ormandan baya enkaz devraldi adam geldi sessiz sakin transferlerini yapti ghezzal rosier aboubakar getirdi sampiyon oldu ben bir kere adamdan yok daha onemli konulat var yonetim kurulu cebinden para vermiyor profosyenel dunyanin bariyerleri sudur budur demedi

Adamlarin borcu 4 milyar TL bizimki sozde 3 milyar TL adamlarin taraftari bizim yarimiz kadar gelirleri bizden cok az ama adamlar bir sekilde kiralik bonservis su bu gereken adamlari aliyorlar ?

Bu Cebi weghorsta yillik 3.5 milyonu Ghezala Rosiere milyonlari nerden veriyor ? nasil veriyor bir sene cl gittiler ama o paralarda boss gitti zaten madem bizde fazla borclari var nasil donuyorlar ?

Bizim klubun borc alacak farki guya 2.5 kurla 3 oldu rivadan floryadan 9.5 milyar gelecekmis yeni sponsor bilmem kac verecekmis halen klupte fakir edebiyati aldi basini gidiyor

Kac yonetim geldi gecti biri borcsuzluk kagidi alamadi biri bilmem kac sene onceden borc var dedi biri klubu bu yukun altina sokmam dedi ha bire paradan dem vurdu durdu

Nasil oluyor bu anlamiyorum bizim iki katimiz 1.5 katimiz borcu olan klupler hic isyan etmiyor her sekilde lazim oyuncuyu cat diye aliyor bizim klubun olayi sadece beceriksizlikmi ? yoksa bizim gorunmeyen bilinmeyen cok fazla borcumuz ya da bilancolarda hayali alacagimiz mi var ?

Cidden bu konuyu bilen varsa soylesin bu cebi kim dursundan cokmu zengin cebinden parami koyuyor cozemedim
Borçlarını arttırıyor çünkü. Çebi geldiğinde 2.5-3 milyar Tl olan borç 4.7 milyar Tl'ye çıktı. Ve mali genel kurulda bu sene 1 milyar TL zarar bütçe onaylandı. Senin önceki hataları yapmaman lazım ki mali disipline girebilesin.

Harbiden salernitayi tercih ettiyse bize zaten gelmesin.videosunu beğensemde,kaliteli gibi gorunsede maclarini izlemedim.o yuzden bize net herif lazim

Bu ne çirkin bu ne cins mesajdır yaw.
Tam copy yapıp Gs taraftarının reziliigi diye haber yapılacak cinsten.

İnsanlığını kaybetmiş her türlü oyuncunun şampiyonluk garantisi ile bile gelmesine karşıyım. Bu kulübün değerleri alınacak kupalardan önemlidir.

GscimbomMobile
fbjkyi taciz etsin manasında demiştim dostum , sübyan tacizcisiymis , hadım etsinler iti

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şimdiki bebeler aaaauvvvv Ronaldo nasıl havada asılı kalıyor diye şaşırıyorlar

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fetöculuğuna lanet olsun hakanın ama Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcüsüydü.Şuan weghorst falan diyorlar ama Hakan gibi birinin anca kramponunu taşır.O bunağın peşinde olmasaydı adım gibi eminim kulüpte çok önemli görevler alırdı hakan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt