- 3 Haziran 2015
- 56.764
- 65.900
- 4.143
Saka maka dogru ise Emin Bayram yaklasik arda guler kadar para kazandiracak puhahahahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağustosta bu oyuncular yeni takımları ile en az 10 maça çıkmış olurbiraz hesap yaptım
şimdi transfer yapsak kaç kayme agustosda yapsak kaç kayme harcıyoruz diye
3 topçu üzerinden tasarruf hesabı bu
3 topçuylada anlaştık kulup ile pazarlık yapıyoruz
1 angelino
2 paredes
3 ıneachu
medyaya düşen rakamları aldım
1 şimdi alsak 15 milyon ağustosda alsak 5 milyon
2 şimdi alsak 6 milyon ağustosda alsak 4 milyon
3 şimdi alsak 10 milyon ağustosda alsak 5 milyon
sadece bu 3 transferden ettiğiğmiz tasarruf 17 milyon euro!
torreira ve icardi geçen sene güzel örnekler
17 milyon euro deli para sadece 1-1 buçuk ay için beklenir yauv
ki bu sadece 3 futbolcunun hesabı!
YANGIN YAPAN ŞEREFSİZDİR!
bi zahmet zalgiriside geçsin şu kadro
Ağustosta bu oyuncular yeni takımları ile en az 10 maça çıkmış olur
14 yabancı +3 tane de ek velet hakkı + Yusuf sahibiyiz.yabancı sınırını bu herife harcayacak degiliz. satılık kiralık takas her teklife açık olmalıyız.
morutan kalırsa biz tutmak istedigimiz için degil kimse almak istemedigi icin kalır14 yabancı +3 tane de ek velet hakkı + Yusuf sahibiyiz.
Kalma ihtimali hiçte az değil. 650 bin Euro mu ne maaşı var, kulübe yabancı hakkı hariç yük sayılmaz. Keza o yabancı hakkını da 1 kişi eksik tamamladık bu sene. +3 hakkını sayarsak +2 yabancı hakkından ferargah ettik.
Mertensin yedek olarak düşünüldüğü yerde 2 milyona yakın maaşı olan Dubois’in yolcu olma ihtimali yüksek.
Diğer gidecekler:
Luyindama
Casper (kira)
Ross (kira)
İyi teklif gelirse Mitsjo
Dubois
Bunlar hariç kaç yabancımız var ki.
Mus, boey, nels, torr, oliv, mertens, zaniolo, morut
8 diyelim
14e tamamlamak için +6 tane yabancı
+3 tane de u21 kontenjanını kullansak 9 tane potansiyelli oyuncu alabilme gibi bir imkana sahibiz.
6 yabancı
-icardi
-rashica
-bir tane 8
-bir tane 10 numara.
-solbek
-yedek forvet
Bu şekilde olacak.
Şu ortamda kanatlardan birinde de oynayabilecek Morutan tarzı oyuncunun kalabilme ihtimali hiçte az değil.
Solbek bakmasak Avrupa’da dubois ile idare etmeye çalışıp kimse orada Türk kullanırız diye düşünürüz ama oraya bir yabancı bakıyorsak dubois net yolcu.
10 numaranın alınıp alınmaması da Yusuf’un performansına bağlı olacak diye düşünüyorum. Okan hocanın kafasındaki hareketli ve sürekli oyunun içinde olan forvet arkası ışığını verirse o zaman +1 kontenjan olacaktır ve bu da takım içindekilerden +1 kişi daha kalacağı anlamı taşır.
gelsinler de eylüle kadar bekleriz , mevcut kadro bütün elemeleri geçer bencetorreira ile icardi çıktımı
angelino leipzigi istemiyor karşılıklı
paredesi mbappe istemiyor
ineahachu gitmek istiyor
İsabetli, zaten şüpheleniyordum.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
bizim maçlarda hepsi Barçabu sene anadoluda hangi takımlar iyi olur beyler
@Enis Savar sen misin birader?bi arkadaş vardı , sürekli olumsuz pompalayıp gidiyordu alttaki notu
ayak tenisine son , ismimi değişti onun kimdi o?
Kontenjanımız var yav gönderme çabasına girmemiz için hiçbir sebep yok. 6-7 gibi bir teklif gelemediği sürece ben tutmak isteyeceğimizi düşünüyorum.morutan kalırsa biz tutmak istedigimiz için degil kimse almak istemedigi icin kalır
hayır yaw ne alaka , hem o bi aralar penis savardı galiba, ben sizin kadar forum konularına hâkim değilim@Enis Savar sen misin birader?

kaan var eminin gitmesinin etkileyeceğini pek sanmamberkan ve emin giderse yerli işi ?