Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
Yaw biz Boey Zaniolo beklerken Emin ve Berkan gidiyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimden bahsediyorsunuzhayır yaw ne alaka , hem o bi aralar penis savardı galiba, ben sizin kadar forum konularına hâkim değilim![]()
bu dediklerinin hepsi geçen sezon da geçerliydi ama üç kuruşa zorunlu opsiyonsuz yolladık. bu herifi kimse istemiyor. okan hoca ismini anarken yüzünü buruşturuyor. kalma ihtimali sıfır.Kontenjanımız var yav gönderme çabasına girmemiz için hiçbir sebep yok. 6-7 gibi bir teklif gelemediği sürece ben tutmak isteyeceğimizi düşünüyorum.
Ha üzerindeki mallık pısırıklık devam ederse o zaman göndermek için çabalarız diye düşünüyorum. O zaman da pişt falan uğraşacağımızı da zannetmiyorum daha potansiyelli takımlardan birisi kiralık almak isteyecek diye düşünüyorum.
Tok satıcı rolüne oluruz bu konuda zorunlu opsiyon olmadığı sürece takımda tutarız.
+barış+ kazım(illa bek düşünmemek lazım kanatta da oy atabiliriz ) +jr akmanlar ve benim bu sene umudum olan Baran var.kaan var eminin gitmesinin etkileyeceğini pek sanmam
yav daha boeyi nelssonu satamadık ne emini?berkan ve emin giderse yerli işi ?
kötü gittiğimiz her maç sonrası buradaydı, bende o zamanlar çok ağlak yorumlar yapıyordum haliyle like atıyordu hep )) ismi Ahmetti galiba soyadını unuttum, takım iyi gittiği zaman kayboluverdi , dikkatimi çekti üst üste 3 mağlubiyet alsak eminim gelecekKimden bahsediyorsunuz
Kalemini kıralım
Geçen sene gitsin diye uğraşmadık ki. Verdiğimiz bonservisi çıkarabilecek opsiyonlu anlaşmayı yakaladık ve gönderdik.bu dediklerinin hepsi geçen sezon da geçerliydi ama üç kuruşa zorunlu opsiyonsuz yolladık. bu herifi kimse istemiyor. okan hoca ismini anarken yüzünü buruşturuyor. kalma ihtimali sıfır.
öyle bi durum olursa karar Benficada diye biliyorum, kimse tinlamaz tinercileribjkde gedson krizi loading
benfica ve gedsonun menajeri baya baskı yapıyormuş bjkye
plden bir takım teklif yapmış benficaya 25 milyonluk
gedsonda plye gitmek istiyormuş
Alınabilecek yerli yok ki. Gurbetçi avlamak lazım o da berkandan bağımsız alınır zaten.Berkan gidebilir de gelen parayı gidip Berkay, Umut Güneş vs. gibilerine gömmeyelim.
Yok artık.Berkan giderse Taylan oynar aralarında öyle aman aman kalite farkı yok
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
morutanın bunlardan bir artısı yok ki.Geçen sene gitsin diye uğraşmadık ki. Verdiğimiz bonservisi çıkarabilecek opsiyonlu anlaşmayı yakaladık ve gönderdik.
Gitsin diye uğraştığımız oyuncular: luyindama, oğulcan, taylan ve cicaldau.
rize topçusu gedson napmışta 25 ediyomuş yavbjkde gedson krizi loading
benfica ve gedsonun menajeri baya baskı yapıyormuş bjkye
plden bir takım teklif yapmış benficaya 25 milyonluk
gedsonda plye gitmek istiyormuş
degilöyle bi durum olursa karar Benficada diye biliyorum, kimse tinlamaz tinercileri