Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkde gedson krizi loading

benfica ve gedsonun menajeri baya baskı yapıyormuş bjkye

plden bir takım teklif yapmış benficaya 25 milyonluk

gedsonda plye gitmek istiyormuş

Bu Türki Cumhuriyetlerinden birinden de potansiyelli bir futbolcu almamız gerektiğini düşünüyorum.
Hangi imkan varda o sonuna kadar değerlendirilmeli.
U21 velet kontenjanı için de 6 numara +sprinter kanat ve forvette değerlendirmek lazım.
Güzel bir kadro mühendisliği gerekiyor.

Berkan rotasyonda Torreiranın yokluğunda müthiş işler yaptı geçen sene.Yokluğunu ararız 3 kulvarda gideceğiz bi de satılmaması lazım.

Kontenjanımız var yav gönderme çabasına girmemiz için hiçbir sebep yok. 6-7 gibi bir teklif gelemediği sürece ben tutmak isteyeceğimizi düşünüyorum.
Ha üzerindeki mallık pısırıklık devam ederse o zaman göndermek için çabalarız diye düşünüyorum. O zaman da pişt falan uğraşacağımızı da zannetmiyorum daha potansiyelli takımlardan birisi kiralık almak isteyecek diye düşünüyorum.
Tok satıcı rolüne oluruz bu konuda zorunlu opsiyon olmadığı sürece takımda tutarız.
bu dediklerinin hepsi geçen sezon da geçerliydi ama üç kuruşa zorunlu opsiyonsuz yolladık. bu herifi kimse istemiyor. okan hoca ismini anarken yüzünü buruşturuyor. kalma ihtimali sıfır.

Kimden bahsediyorsunuz
Kalemini kıralım
kötü gittiğimiz her maç sonrası buradaydı, bende o zamanlar çok ağlak yorumlar yapıyordum haliyle like atıyordu hep )) ismi Ahmetti galiba soyadını unuttum, takım iyi gittiği zaman kayboluverdi , dikkatimi çekti üst üste 3 mağlubiyet alsak eminim gelecek

bu dediklerinin hepsi geçen sezon da geçerliydi ama üç kuruşa zorunlu opsiyonsuz yolladık. bu herifi kimse istemiyor. okan hoca ismini anarken yüzünü buruşturuyor. kalma ihtimali sıfır.
Geçen sene gitsin diye uğraşmadık ki. Verdiğimiz bonservisi çıkarabilecek opsiyonlu anlaşmayı yakaladık ve gönderdik.
Gitsin diye uğraştığımız oyuncular: luyindama, oğulcan, taylan ve cicaldau.

Berkan gidebilir de gelen parayı gidip Berkay, Umut Güneş vs. gibilerine gömmeyelim.

Nelson, Boey, Zaniolo, Torreira kalsın. Oliveira, Midjo, Mertens isteyen varsa gönderilebilir. İcardi kesinlikle alınmalı, Rashica istediğimiz koşullarda alınmalı, solbek kesinlikle alınmalı. Parades, İcardi, Angelino ah ah ah.

Geçen sene gitsin diye uğraşmadık ki. Verdiğimiz bonservisi çıkarabilecek opsiyonlu anlaşmayı yakaladık ve gönderdik.
Gitsin diye uğraştığımız oyuncular: luyindama, oğulcan, taylan ve cicaldau.
morutanın bunlardan bir artısı yok ki.
hepsi sözleşmelerinin sonuna kadar kiralanacak. kurtarabildigimizi kurtaracagız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt